Ezine.bg»Избрани Колекции»Побелял Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джизъса побеля
Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса, побеля. Едва на 34 години, многото ядове си казаха думата....
Шпикован език
Сварете в подсолена вода приготвения телешки език, потопете го в студена вода и го обелете.
Направете в готовия език отвори с нож и пъхнете в тях...
Пържен език
Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко бахар...
Паниран език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар.
След като уври още топъл се бели. Нарязва се на порции...
Дешифрираха бебешкия език
Лесно ли е да разбере майката защо бебето плаче, какво изразяват крясъците му? Невъзможността да се ориентират околните за желанията и нуждите на...
Печен свински език
Рецептата е много лесна и вкусна, но се нуждае от предварителна обработка.
В тенджера сложете леко подсолена вода да заври. Щом водата образува...
Телешки език яхния
Сложете предварително измития език да се свари с подправките и лука.
Още докато е топъл, го обелете и го нарежете на филийки.
Загрейте маслото...
Език с гъби
Телешките езици се сваряват в подсолена вода и още докато са горещи, се обелват и нарязват на парченца. Гъбите се нарязват на филии и се задушават...
Език в маслоИзмитият език заедно с 2 л вода се вари в отворена тенджера под налягане. Оставете да заври и отпенвайте. Щом бульонът се изчисти, добавете 2 с.л....
7
Пълнен телешки език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет.
Като омекне се обелва, разрязва се по дължина и се прави...
Мусака с език
Езиците се сваряват много добре в подсолена вода. Вадят се и се обелват, след което се режат на малки парчета.
Картофите се режат на кубчета и...
Паниран телешки език
Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии.
Загрейте...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: