Ezine.bg»Избрани Колекции»Език в Гювече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч от език със зеленчуци
Гювеч от език със зеленчуци - голяма вкусотия!
Сваряваме езика в подсолена вода с част от лука, моркова, целината и пащърнака....
Език в масло в гювече
Сипете езика при тях, щом омекнат.
Всичко се разпределя в гювечета и се слагат с капачетата да се пекат за 30-40 минути в загряна фурна....
Паниран език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар.
След като уври още топъл се бели....
Мусака с език
Разбъркайте и излейте бульона от варенето на езика.
Мусаката се пече на предварително загрята фурна, на около 200 градуса....
Език със сосИзвадете езика, потопете го в студена вода и го обелете.
Залейте нарязания на тънки филийки език с горещ бульон и дръжте на топло....
1
Паниран свински езикИзчистете и измийте свинския език.
Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон....
2
Паниран телешки език
Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии....
Пълнен телешки език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: