Ezine.bg»Избрани Колекции»Език в Гювече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Език в Гювече

Език в Гювече

Прегледай всички 12 авторски предложения относно език в гювече в Ezine.bg.
Гювеч от език със зеленчуциГювеч от език със зеленчуци
Гювеч от език със зеленчуци - голяма вкусотия! Сваряваме езика в подсолена вода с част от лука, моркова, целината и пащърнака....
Език в масло в гювечеЕзик в масло в гювече
Сипете езика при тях, щом омекнат. Всичко се разпределя в гювечета и се слагат с капачетата да се пекат за 30-40 минути в загряна фурна....
Шпикован езикШпикован език
Преди поднасяне поръсете готовия шпикован език с копър....
Пържен езикПържен език
Поднесете пържения език със сос по избор....
Паниран езикПаниран език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар. След като уври още топъл се бели....
Мусака с езикМусака с език
Разбъркайте и излейте бульона от варенето на езика. Мусаката се пече на предварително загрята фурна, на около 200 градуса....
Маринован пържен езикМаринован пържен език
Изпържете маринования език в сгорещено олио....
Език със сосЕзик със сос
1
Извадете езика, потопете го в студена вода и го обелете. Залейте нарязания на тънки филийки език с горещ бульон и дръжте на топло....
Паниран свински езикПаниран свински език
2
Изчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон....
Език с гъбиЕзик с гъби
Добавяме нарязания телешки език и задушаваме около 15 минути на тих огън....
Паниран телешки езикПаниран телешки език
Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии....
Пълнен телешки езикПълнен телешки език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: