Ezine.bg»Избрани Колекции»Еклерова Торта с Крем Брюле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Еклерова Торта с Крем Брюле

Еклерова Торта с Крем Брюле

Разгледай всички 12 подбрани съвети за еклерова торта с крем брюле в Ezine.bg.
Еклерова торта с крем БрюлеЕклерова торта с крем Брюле
1
Отгоре се нареждат еклерите и се заливат с останалия крем Брюле, като е добре еклерите да се облеят с крема....
Крем Брюле с шоколадКрем Брюле с шоколад
2
Яйчените жълтъци се разбиват с 1/4 ч. ч. захар. Сметаната и останалата захар се разбъркват и слагат на котлон докато започнат да къкрят, след...
Крем брюле с мангоКрем брюле с манго
Може да сервирате брюлето както горещо, така студено....
Крем брюле с крушиКрем брюле с круши
Крушите се обелват и се нареждат на дъното на метални купички. Сметаната и ванилията се загряват леко на бавен огън, без да кипват. Жълтъците...
Крем Брюле с кафеКрем Брюле с кафе
2
След това внимателно извадете и оставете чашките с крем леко да се охладят....
Крем Брюле с уискиКрем Брюле с уиски
Сметаната се слага на огъня и се оставя да заври. В купа се разбъркват жълтъците, захарта, ванилията и уискито. При постоянно бъркане сметаната...
Крем брюле с тикваКрем брюле с тиква
1
Готовият крем се поднася, като всяка една порция Крем брюле с тиква се поръсва със захар и се карамелизира с горелка или във фурната, на грил програма...
Еклерова торта с шоколадов кремЕклерова торта с шоколадов крем
Поръсете отново с крокана и оставете еклеровата торта да стегне за 1-2 часа преди да поднесете....
Крем Брюле с бял шоколадКрем Брюле с бял шоколад
Готовия крем Брюле с бял шоколад оставете да се охлади добре и го приберете в хладилника, за да стегне....
Крем Брюле по френска рецептаКрем Брюле по френска рецепта
Щом крем брюлето по френска рецепта е готово, оставете да изстине, без да го махате от тавата с водата....
Лесна еклерова тортаЛесна еклерова торта
12
По него наредете готови еклерчета, залейте с крема, като заделите малко за намазване на цялата торта....
Крем БрюлеКрем Брюле
9
Важно е тази процедура да се направи бързо, за да може да се карамелизира захарта отгоре, а крем брюлето да остане студен и твърд отвътре....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: