Ezine.bg»Избрани Колекции»Крем Брюле с Желатин
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крем Брюле с Желатин

Крем Брюле с Желатин

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно крем брюле с желатин в Ezine.bg.
Крем БрюлеКрем Брюле
9
Важно е тази процедура да се направи бързо, за да може да се карамелизира захарта отгоре, а крем брюлето да остане студен и твърд отвътре....
Торта с желатин и вафлиТорта с желатин и вафли
Разтворете желатина в 100 мл вода, оставете го така 10 минути и след това го прибавете към топлото мляко бъркайки....
Маска с желатин и въгленМаска с желатин и въглен
Нужно е само да поставите маската с желатин и въглен в микровълнова за 10 секунди....
Ябълков крем брюлеЯбълков крем брюле
В подходяща тенджерка сложете нарязаните ябълки, налейте водата, добавете меда и канелата. Варете ябълките под капак. Пюрирайте вече сварените...
Кокосово крем брюлеКокосово крем брюле
Маслото се разтопява. Три цели яйца и два жълтъка се разбиват с пудрата захар. Сметаната се загрява леко и се добавя към яйчената смес. Добавя...
Крем Брюле с шоколадКрем Брюле с шоколад
2
Яйчените жълтъци се разбиват с 1/4 ч. ч. захар. Сметаната и останалата захар се разбъркват и слагат на котлон докато започнат да къкрят, след...
Крем брюле с мангоКрем брюле с манго
Може да сервирате брюлето както горещо, така студено....
Крем брюле с крушиКрем брюле с круши
Крушите се обелват и се нареждат на дъното на метални купички. Сметаната и ванилията се загряват леко на бавен огън, без да кипват. Жълтъците...
Крем Брюле със стафидиКрем Брюле със стафиди
По желание запечете крема на горен реотан за кратко....
Крем Брюле с кафеКрем Брюле с кафе
2
След това внимателно извадете и оставете чашките с крем леко да се охладят....
Крем Брюле с уискиКрем Брюле с уиски
Сметаната се слага на огъня и се оставя да заври. В купа се разбъркват жълтъците, захарта, ванилията и уискито. При постоянно бъркане сметаната...
Еклери с крем БрюлеЕклери с крем Брюле
Да вие сладко с тези перфектни еклери с крем Брюле !...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: