Ezine.bg»Избрани Колекции»Есенна Умора
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Есенна Умора

Есенна Умора

Прегледай всички 12 избрани предложения относно есенна умора в Ezine.bg.
Есенна салатаЕсенна салата
1
След като се почистят и измият, морковите, ряпата и целината се нарязват. Смесват се, посоляват се, подправят се с лимоновия сок и се заливат с майонезата...
Есенна яхнияЕсенна яхния
Нарежете месото на хапки и го задушете в мазнината с малко топла вода. Щом омекне, добавете ситно скълцания лук и чушка, а след малко и нарязания...
Салата есеннаСалата есенна
Чушките се изчистват от дръжките и семето, измиват се и се нарязват надлъжно на четири, а после напречно. Прибавя се нарязания лук, магданозът и нарязаните...
Здравословна есенна салатаЗдравословна есенна салата
Здравословната есенна салата е готова....
Есенна зеленчукова запеканкаЕсенна зеленчукова запеканка
Измиваме, обелваме и сваряваме картофите в подсолена вода. Изливаме водата, оставяме да изстинат и ги нарязваме на дебели кръгчета. Почистваме...
Мешана есенна салатаМешана есенна салата
Зелето, морковите и трите цвята чушки се настъргват или нарязват на лентички. Поръсват се със сол, зехтин и винен оцет и хубаво се разбъркват,...
Шарена есенна салатаШарена есенна салата
3
Патладжаните и чушките изпечете, почистете и нарежете на жулиени. Сварения фасул овкусете с ригана, малко зехтин, сол и оцет. Нарежете едната глава...
Есенна плодова салатаЕсенна плодова салата
Крушите се почистват и нарязват на продълговати парчета. Наровете се белят и трошат на зърна, а сливите се нарязват на четвъртинки. Кивито се реже...
Немска есенна салатаНемска есенна салата
Готовата немска есенна салата може да се поднесе и като топла салата....
Топла есенна салатаТопла есенна салата
По желание се добавя и малко настърган кашкавал и топлата есенна салата се запича за кратко в силно загряна фурна....
Есенна мусака с карфиолЕсенна мусака с карфиол
Есенната мусака с карфиол е готова....
Пъстра есенна бобена салатаПъстра есенна бобена салата
Измийте и накиснете боба за една нощ подсолена вода (2 с.л. сол на 1, 5 л. вода). На следващия ден го изплакнете и го сварете. Прецедете го от...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
52
41
32
21
10
Дай твоята оценка: