Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвим Пъстърва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Върху всяко парче фолио се слага филе от пъстърва, полива се с вино, поръсва се със сол и черен пипер. Поръсват се с джинджифил....

1

Поставяме изчистената пъстърва в студена вода и оставяме да се свари на слаб огън за 20-25 минути....

Щом започне да покафенява, добавете лимоновия сок и подправките. Разбъркайте и сипете върху рибите. Сервирайте с лимонови резени....

Запържете леко пъстървите. Направете два разреза от двете им страни и поставете парченце масло, разбъркано с нарязан магданоз, каперси, резене, черен...

Двата лайма се изстискват. Рибата се осолява и се полива със сока от лайм. Оставя се за 1 час. Рибата се овалва добре в брашно, запържва се в загрятото...

Хубаво почистете пъстървата, осолете я, залейте със студена вода и задушавайте на тих огън около 15-20 минути, докато рибата се свари....

Оставете рибата да престои така 1-2 часа. Стоплете маслото в тавичка, добавете брашното и разбъркайте, а отгоре наредете отцедената риба....

Пъстървата се почиства и се пълни с нарязаните на ситно рачешки рулца....

Приготвя се сос от един сварен жълтък и един суров, които се намачкват с вилица....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: