Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Гулаш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Почистените и нарязани картофи добавете 30-40 минути преди гулашът да е готов....

Накълцваме на дребно лука и чесъна. Чушките и пресния лук нарязваме на колелца.
Бланшираме фасула за 3 минути във вряла вода. Задушаваме гъбите...

Получава се също толкова вкусен гулаш.
Първа стъпка е да се разтопи свинската мас и в нея да се запържи за кратко червения пипер....

Малко преди готовност се сгъстява с размито във малко вода брашно.
Готовият гулаш се сервира с нарязан на дребно пресен магданоз....

Нарязваме месото на кубчета и го запържваме в маслото. Изваждаме го и в същата мазнина изпържваме нарязаните лук и чесън.
Нарязваме зелето и го...

За да се посгъсти сосът, се прибавя една супена лъжица брашно, размито в малко вода. Гулашът се готви още малко и се дръпва от котлона....

Зависи от това колко гъст искате да бъде сосът на вашия класически гулаш.
Поднасяме с поръсен пресен копър свински гулаш на фурна....

Ако сте налели повече бульон, може да сгъстите гулаша с 1 с.л брашно.
Телешкият гулаш по унгарски е готов....

Вари се на тих огън.
Няколко минути, преди да се снеме от огъня се залива с разбита сметана....

Поръсете със свежа мащерка и сервирайте гулаша топъл.
Постният гулаш на фурна е много вкусен....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: