Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Свински Крачета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Насладете се на това мезе от свински крачета и ушички в компанията на любимата алкохолна напитка....

Измийте добре почистените свински крачета, сложете ги в тенджера със студена вода и след като кипнат, махнете пяната и ги варете 3 часа на слаб огън...

Свинските крачета, лукът, нарязан на четири, дафиновият лист и плодчетата хвойна се варят един час, докато омекнат....

2

Сварете свинските крачета до полуготовност с нарязаните чесън, целина, лук и морков и зърната черен пипер и ги оставете да изстинат....

Крачетата се измиват, костите и месото се махат, като кожата се отделя, без да се повреди. Лукът се реже на ситно и се запържва в маслото....

За да се изчистят добре свинските крачетата използваме бензинова горелка, с която пърлим добре от всички страни....

налягане, след което обезкостете свински крачетата и ги нарежете на парчета заедно с шкембето....

Слагаме свинските крачета и отгоре, другата половина от зелето. Наливаме топла вода, да се покрие зелето....

Почистете свинските крачета и ги сложете да се варят в тенджера заедно с дафиновия лист малко сол и черен пипер....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: