Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Пилешко Вретено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Първо поставяме рулата откъм затворената страна, за да се изпекат добре, и след това завъртаме на всички страни, за да се изпече добре....

В тигана си сипваме олио и изчакваме да се загрее.
Поставяме пилешкото вретено и пържим от всички страни до готовност....

В съд разбиваме яйцето и потапяме пилешкото вретено, а след това го овалваме в сусама и галетата, които сме разбъркали заедно....

Оставете печеното свинско леко да се охлади и сервирайте свинското вретено на фурна веднага....

Завийте филето като вретено. Намажете го с остатъка от маслото и ти изпечете на скала или плоча....

Преди сервиране оставете свинското вретено леко да се охлади и поднесете с чаша хубаво червено вино....

Филето се оформя като шницел, който леко се начуква. Поръсва се със сол, черен пипер и сок от лимона....

Оставете под капак в хладилника да се овкусява за час.
След това я разделете на 4 равни части....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 9
57
41
30
21
10
Дай твоята оценка: