Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Пастърма от Сърна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Месото се измива и подсушава много добре. Реже се на големи парчета. Те се осоляват щедро и се прибират в хладилник за 24 часа....

31

7

После се завива в алуминиево фолио и съхраняваме в хладилника или във фризера. Нарязва се готовата пастърма тънко на филии....

Готовото месо закачаме на високо и студено място и сушим домашната пастърма до готовност....

С нейна помощта те се окачат после на студено и проветриво място. Телешката пастърма е готова, когато промени цвета си....

Ето как можете лесно да си направите свинска пастърма, но ви препоръчваме да се снабдите със свински бут от домашно отглеждано прасе....

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: