Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Пастърма от Сърна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Месото се измива и подсушава много добре. Реже се на големи парчета. Те се осоляват щедро и се прибират в хладилник за 24 часа....

31

7

С нейна помощта те се окачат после на студено и проветриво място. Телешката пастърма е готова, когато промени цвета си....

Готовото месо закачаме на високо и студено място и сушим домашната пастърма до готовност....

Ето как можете лесно да си направите свинска пастърма, но ви препоръчваме да се снабдите със свински бут от домашно отглеждано прасе....

В тази рецепта е използвана плешка от диво прасе. Парчето месо се заравя в посоченото количество морска сол....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: