Ezine.bg»Избрани Колекции»Козунак по Виенски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козунак по Виенски

Козунак по Виенски

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно козунак по виенски в Ezine.bg.
Виенски козунакВиенски козунак
4
По желание намажете с разбит жълтък и поръсете с кристална захар или сусам, ядки, сладкарски пръчици....
Омлет по виенскиОмлет по виенски
В купа смесете жълтъците от яйцата, сметаната, брашното и малко сол. Разбъркайте старателно, добавете сиренето и белтъците, разбити на твърд сняг...
Кюфтета по виенскиКюфтета по виенски
Месото се смила заедно със сланината, след което към него се прибавя наситнения лук, яйцето, филията хляб, накисната в малко вода и изстискана добре...
Телешки шницел по виенскиТелешки шницел по виенски
Всеки готов телешки шницел по виенски поднасяме още докато е топъл, с по едно парченце краве масло отгоре, оформено като охлюв или топче....
Рибено филе по виенскиРибено филе по виенски
Отгоре поставяме второто филе и гарнираме по същия начин. Продължаваме докато подредим всички филета....
Зелен фасул по виенскиЗелен фасул по виенски
Поднесете ястието Зелен фасул по виенски с пържен бекон или шунка по желание....
Козунак по селскиКозунак по селски
1
Всички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак....
Плетен козунак по рецепта на бабаПлетен козунак по рецепта на баба
1
След това поставяме по формите и оставяме да втаса. Намазваме бабиния плетен козунак с жълтък, поръсваме със захар и поставяме в печката....
Великденски козунак по рецепта на Иван ЗвездевВеликденски козунак по рецепта на Иван Звездев
Омесете нежно тесто за козунак и оставете да удвои обема си....
Виенски хлебчетаВиенски хлебчета
Печенето на виенските хлебчета отнема около 20-25 минути - докато бухнат много добре и придобият златист цвят....
Виенски бисквитиВиенски бисквити
Разбийте маслото на пяна със захарта. Постепенно добавете двата жълтъка, ваниловата есенция и брашното. Ще получите меко тесто, което разточете на...
Виенски гулашВиенски гулаш
Слагаме нарязаното на кубчета говеждо месо при задушения лук, добавяме останалите подправки и доматеното пюре, заливаме с малко вода и задушаваме под...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: