Ezine.bg»Избрани Колекции»Козунак по Виенски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

4

В купа смесете жълтъците от яйцата, сметаната, брашното и малко сол.
Разбъркайте старателно, добавете сиренето и белтъците, разбити на твърд сняг...

Месото се смила заедно със сланината, след което към него се прибавя наситнения лук, яйцето, филията хляб, накисната в малко вода и изстискана добре...

Всеки готов телешки шницел по виенски поднасяме още докато е топъл, с по едно парченце краве масло отгоре, оформено като охлюв или топче....

Отгоре поставяме второто филе и гарнираме по същия начин. Продължаваме докато подредим всички филета....

Поднесете ястието Зелен фасул по виенски с пържен бекон или шунка по желание....

1

1

Омесете нежно тесто за козунак и оставете да удвои обема си....

Печенето на виенските хлебчета отнема около 20-25 минути - докато бухнат много добре и придобият златист цвят....

Разбийте маслото на пяна със захарта. Постепенно добавете двата жълтъка, ваниловата есенция и брашното. Ще получите меко тесто, което разточете на...

Слагаме нарязаното на кубчета говеждо месо при задушения лук, добавяме останалите подправки и доматеното пюре, заливаме с малко вода и задушаваме под...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: