Ezine.bg»Избрани Колекции»Козунак по Виенски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козунак по Виенски

Козунак по Виенски

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно козунак по виенски в Ezine.bg.
Виенски козунакВиенски козунак
4
В самия козунак може да сложите и добавките - стафиди, шоколадови парченца и т.н....
Кюфтета по виенскиКюфтета по виенски
Месото се смила заедно със сланината, след което към него се прибавя наситнения лук, яйцето, филията хляб, накисната в малко вода и изстискана добре...
Омлет по виенскиОмлет по виенски
В купа смесете жълтъците от яйцата, сметаната, брашното и малко сол. Разбъркайте старателно, добавете сиренето и белтъците, разбити на твърд сняг...
Рибено филе по виенскиРибено филе по виенски
Отгоре поставяме второто филе и гарнираме по същия начин. Продължаваме докато подредим всички филета....
Телешки шницел по виенскиТелешки шницел по виенски
Всеки готов телешки шницел по виенски поднасяме още докато е топъл, с по едно парченце краве масло отгоре, оформено като охлюв или топче....
Зелен фасул по виенскиЗелен фасул по виенски
Поднесете ястието Зелен фасул по виенски с пържен бекон или шунка по желание....
Козунак по селскиКозунак по селски
1
Всички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак....
Плетен козунак по рецепта на бабаПлетен козунак по рецепта на баба
Печем козунака на 160 градуса....
Великденски козунак по рецепта на Иван ЗвездевВеликденски козунак по рецепта на Иван Звездев
Омесете нежно тесто за козунак и оставете да удвои обема си....
Виенски бисквитиВиенски бисквити
Разбийте маслото на пяна със захарта. Постепенно добавете двата жълтъка, ваниловата есенция и брашното. Ще получите меко тесто, което разточете на...
Виенски гулашВиенски гулаш
Загряваме маста и запържваме в нея ситно нарязания лук до златисто. Овкусяваме с червен пипер и пържим още 30 секунди. Слагаме нарязаното на кубчета...
Виенски сладкишВиенски сладкиш
2
Виенският сладкиш се пече в предварително загрята фурна за около половин час. 10 минути преди да е готов, се посипва с натрошените бадеми или лешници...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: