Ezine.bg»Избрани Колекции»Козунак по Виенски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Виенски козунакВ самия козунак може да сложите и добавките - стафиди, шоколадови парченца и т.н....
4
Кюфтета по виенски
Месото се смила заедно със сланината, след което към него се прибавя наситнения лук, яйцето, филията хляб, накисната в малко вода и изстискана добре...
Омлет по виенски
В купа смесете жълтъците от яйцата, сметаната, брашното и малко сол.
Разбъркайте старателно, добавете сиренето и белтъците, разбити на твърд сняг...
Рибено филе по виенски
Отгоре поставяме второто филе и гарнираме по същия начин. Продължаваме докато подредим всички филета....
Телешки шницел по виенски
Всеки готов телешки шницел по виенски поднасяме още докато е топъл, с по едно парченце краве масло отгоре, оформено като охлюв или топче....
Зелен фасул по виенски
Поднесете ястието Зелен фасул по виенски с пържен бекон или шунка по желание....
Козунак по селскиВсички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак....
1
Великденски козунак по рецепта на Иван Звездев
Омесете нежно тесто за козунак и оставете да удвои обема си....
Виенски бисквити
Разбийте маслото на пяна със захарта. Постепенно добавете двата жълтъка, ваниловата есенция и брашното. Ще получите меко тесто, което разточете на...
Виенски гулаш
Загряваме маста и запържваме в нея ситно нарязания лук до златисто. Овкусяваме с червен пипер и пържим още 30 секунди.
Слагаме нарязаното на кубчета...
Виенски сладкишВиенският сладкиш се пече в предварително загрята фурна за около половин час. 10 минути преди да е готов, се посипва с натрошените бадеми или лешници...
2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: