Ezine.bg»Избрани Колекции»Пиперена Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Сложете яребиците в дълбок съд и ги залейте със сайдера. Оставете ги на хладно за 24 часа, за да се мариноват.
Извадете яребиците, отцедете ги...

1

Нарежете месото на парчета и го сварете с малко вода. Малко преди да е готово, отстранете от огъня и посолете.
Отделно нарежете патладжаните,...

2

Оставете яхнията с гъби да се вари 3-4 минути, като бъркате непрекъснато, за да не се пресекат яйцата....

5

Почистете и накълцайте лапада. Разтопете маслото в тенджера, сложете лапада, след това киселото мляко, водата, яйцата и 3 равни лъжици брашно....

Яхнията доваряваме на слаб огън. Подправяме със
захарта и я сваляме от печката.
Добър апетит!...

Патладжаните обелете, нарежете на парчета и осолете, за да се отцедят от горчивината. След това ги изплакнете и оставете да се отцедят.
Загрейте...

Две от главите червен лук се нарязват на ситно. Магданозът се накълцва. Месото се наръсва със сол и пипер, овалва се в 2 с.л. брашно.
Котлетите...
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
43
32
21
10
Дай твоята оценка: