Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Капама
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбена капама с лук
Поръсваме капамата с червен пипер и затвараме с фолио.
Печем гъбена капама с лук на 200°C за около 30 минути....
Пролетна капама с месо
Поднасяме с кисело мляко готовата пролетна капама с месо.
Вкусна и свежа капама с агнешко за нашата пролетна трапеза....
Коледна капама в гювеч
Наливаме 1/2 ч.ч. вода, 1/2 ч.ч. червено вино и малко зелева чорба в капамата....
Пилешка капама от БанскоНарежете цвеклото на парчета. Оризът се запържва, докато стане "прозрачен".
7-8 листа от зелето се запазват цели, а останалата част се нарязва...
1
Традиционната Капама от Банско
Гювечът се покрива с фолио за печене, добре притиснато към съда, и се захлупва с капака....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: