Ezine.bg»Избрани Колекции»Пържен Черен Свински Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете черния дроб на парчета. Посолете и го залейте с млякото. Оставете го да престои минимум 1 час....

Ако посолите черния дроб преди пържене, то за краен резултат ще получите твърд свински черен дроб....

Нарежете на филийки почистения от големите кръвоносни съдове и ципи телешки дроб, поръсете го с черен пипер и сол, оваляйте го в брашното и го изпържете...

Прибавя се дробът и се пържи, докато добие светлокафяв цвят, след което се изважда в затоплена чиния....

Нарежете свинския черен дроб на тънки филийки, старателно ги измийте под студена течаща вода....

Първата тънкост, която трябва да знаете е, че измитият у подсушен свински черен дроб се нарязва на малки кубчета или резенки с ширина 1 см....

5

Сервираме пържения дроб, докато е още топъл.
Пържен агнешки черен дроб е и страхотно бирено мезе....

Сега е времето да се поръси с малко сол и сервираме нашия пържен дроб....

1
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
51
45
30
20
10
Дай твоята оценка: