Ezine.bg»Избрани Колекции»Рибена Чорба от Скумрия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Измиваме, почистваме и наситняваме морковите, лука, пащърнака и целината. Поставяме ги в тензух и завързваме добре.
В тенджера с вода поставяме...

Чорбата се подправя със сол, черен пипер и лимонов сок. Готовата супа се сервира гореща....

1

Чорбата се доваря на тих огън, оттегля се и се застройва с киселото мляко и яйцето.
Супата се поднася топла, поръсена с девесил и лимонов сок....

Поставете рибните продукти на дъното на тенджерата, залейте със студената вода и сварете на умерен огън. Ще получите богат, ароматен бульон.
Прецедете...

В тенджера загрейте 4 с.л. зехтин и запържете накълцания на ситно лук и 2-3 скилидки чесън. Залейте с 1, 2 л зеленчуков бульон, похлупете и оставете...

6

Добре почистените риби се посоляват отвън и отвътре и се оставят на хладно около 10 минути. След това се нарязват на едри парчета и се заливат с 2...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: