Ezine.bg»Избрани Колекции»Кулинар Чорба от Агнешка Глава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сваряваме агнешката глава в тенджера под налягане за около 20-30 минути....

Правим си застройка от яйцето и киселото мляко и изсипваме във великденската чорба от агнешка глава....

Посипете магданоз и поднесете агнешката глава със зеленчуци в гювеч....

Месото нарязано на хапки се задушава в мазнина. Добавя се дребно нарязаният лук. Когато лукът стане розов се прибавя граха, доматеното пюре и брашното...

Поднасяме гореща агнешка шарден чорба с чесъна и оцета и по желание лютия пипер, поръсен отгоре....

Задушавате лука и магданоза в загрятото олио с няколко супени лъжици вода. Сипвате брашно и разбърквате. Посолявате и заливате с гореща вода. Нарязвате...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 8
52
41
32
23
10
Дай твоята оценка: