Ezine.bg»Избрани Колекции»Филе от Треска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете всяко парче треска на две части. Поръсете със сол и пипер и дръжте на хладно....

Накиснете рибата от вечерта да се обезсоли. Сварете картофите с кората и оставете да изстинат.
Сложете рибата в съд със студена вода и поставете...

Нарязваме рибата на порции. Осоляваме я и я напръскваме със ситно нарязан магданоз. Оставяме я поне 30 минути на студено.
Разбиваме брашното с...

Нарежете рибата на порции и залейте със студена вода. Оставете да кисне 4 часа, след което сменете водата и оставете да кисне още 4 часа. Отцедете...

Филето се нарязва на парчета и леко се запържва в малко масло. Лукът се нарязва на кубчета, морковът – на кръгчета....

Отстранете кожата и костите на треската и я нарежете на 4-сантиметрови парченца....

Парчетата филе се обръщат много внимателно. Магданозът и копърът се реже на ситно и се добавя към филето....

1

Накиснете треската в студена вода за 1 нощ. След това я отцедете и я нарежете. Желателно е да отстраните перките и по-голяма част от костите....

Филето се слага в тава, намазана с мазнина, върху всяко филе се слага по една лъжица от сместа с лимоновата кора....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: