Ezine.bg»Избрани Колекции»Панирано Филе от Треска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Треска с картофи
Накиснете рибата от вечерта да се обезсоли. Сварете картофите с кората и оставете да изстинат.
Сложете рибата в съд със студена вода и поставете...
Треска с праз
Нарежете всяко парче треска на две части. Поръсете със сол и пипер и дръжте на хладно....
Панирано филе с плънка
Панира се първо в брашно и след това в разбитите яйца с малко вода и пак брашно и пак яйце. Пържи се на слаб огън....
Панирано филе от риба
Филето се изчиства и измива. Подготвената риба се потапя в брашно, разбито яйце и галета.
Рибата се пържи в гореща мазнина до златист цвят....
Треска с пикантен сос
Нарязваме рибата на порции. Осоляваме я и я напръскваме със ситно нарязан магданоз. Оставяме я поне 30 минути на студено.
Разбиваме брашното с...
Треска с чесново пюре
Нарежете рибата на порции и залейте със студена вода. Оставете да кисне 4 часа, след което сменете водата и оставете да кисне още 4 часа. Отцедете...
Риба треска в мляко
Филето се нарязва на парчета и леко се запържва в малко масло. Лукът се нарязва на кубчета, морковът – на кръгчета....
Панирано толстолоб филе
Щом извадите панираното толстолоб филе от тигана го оставете в чиния, покрита с домакинска хартия. Тя ще отнеме излишната мазнина от пърженето....
Осолена треска с печени домати
Отстранете кожата и костите на треската и я нарежете на 4-сантиметрови парченца....
Риба треска в зелен сос
Парчетата филе се обръщат много внимателно. Магданозът и копърът се реже на ситно и се добавя към филето....
Риба треска в китайско зелеСоевият сос се смесва с горчицата и зехтина. Рибата се разделя на две части. Всяко парче риба се намазва със сместа със соевия сос от всички страни...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: