Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименСлед като родих, престана да ме желае
Здравейте! Реших да споделя с вас това, което ме терзае напоследък. С моя мъж сме вече 10 години заедно, от 4 години си имаме и прекрасно детенце. В началото с мъжа ми правихме секс почти всеки ден, първите години беше така. След това се разредиха дните, по 3,4 пъти в седмицата. След това забременях и се пазехме повече, но секса не липсваше. След като родих обаче, той просто не се сеща за мен. Един път в месеца я се сети, я не. Имам чувството, не може да живее и без това. В допълнение да кажа, че нито съм дебела, нито съм грозна, знам, че ме обича, и аз си го обичам. Твърдо искам да кажа, че не ми изневерява, той е от малкото останали мъже, които смятат, че изневярата е гнусно нещо. Ще има и такива, които ще кажат-не бъди сигурна в него. Напротив, на 100 процента сигурна съм-не ми изневерява. Може би рутината си е казала думата при нас. Вярно, детето не е на градина, при нас си е, няма време за това. Но ми е доказвал, че когато ме иска, и детето да е в къщи, винаги намира начин да бъдем заедно. Питах го какво се промени при нас, а той, типично по мъжки казва, че си въобразявам, няма такова нещо. А после казва, че е остарял вероятно, затова така се получават нещата. Но не е стар, на 37 е. Не мога да бъда аз активната, не съм такава, може би това ми е грешката. Опитах няколко пъти, но той ми се сопна, че бил изморен, спяло му се и такива неща. Не ми липсва секса с него, не ми е приоритет, но ми е болно, че не ме желае вече като жена. Изпадала ли е някоя от вас в такава ситуация и според вас нормално ли е това?
АнонименИмам бучки в гърдите
Здравейте. Имам проблем, по-скоро е женски. Имам дете на 4 години. Откакто спрях да кърмя, усетих, че имам бучки в гърдите. След време ходих на преглед, казаха ми, че са доброкачествени, /не кисти/, и е добре да се оперирам, за да не прерастнат във времето в нещо злокачествено. Не ми казаха точно какви са, но след консултация в интернет и с няколко момичета с моя проблем предполагам, че са фиброаденоми или липофиброми. Моля момичета, които са премахнали такива бучки с билки, хомеопатия или нещо друго, да ми пишат. Защото много ме е страх от операция, а и след нея тези бучки рецидивират отново. Благодаря Ви!
АнонименКъде да си намеря надомна работа
Здравейте. На 30 години съм, семейна, с дете на 4 години. Проблемът при мен е, че повече от 4 години съм без работа. Мъжа ми и свекърва ми работят, но само с това не става. Чувствам се непълноценна, нямам лични свои доходи. Вишистка съм, т.е. имам образование, но няма как да се реализирам, защото нямам никакви връзки, предполагам, че повечето хора ме разбират. Искам някакъв съвет от Вас, знаете ли за някаква надеждна надомна работа, която да ми носи доходи, не искам да са много, но поне да са сигурни. Само да не са тези, които ни заливат в интернет за лесни печалби, това надали е достоверно. Надявам се някои да сподели нещо. Благодаря Ви!