Ezine.bg»Мрежата»Геновева»Моите форумни теми

Моите форумни теми

ГеновеваЗимата как се справяте със сухата кожа и какви кремове използвате?
Зимно време ми е ужасно трудно да се справя със сухата кожата. Така че гледам да използвам много мазни кремове и поне 2 пъти на ден.
ГеновеваКупувате ли крем за лице спрямо възрастта си?
Когато си купувате кремове за лице съобразявате ли се да са подходящи за вашата възраст или си купувате, това от което сте доволни? Лично аз си купувам хидратиращ крем, но отскоро използвам от тия които са 30 +, защото това отговаря на моята възраст!
ГеновеваЗа или Против народната медицина?
В някои случаи използвам и се доверявам на народната медицина, но невинаги! Споделете в какви ситуации използвате народни рецепти и за кои се притеснявате да го правите
ГеновеваКоя е вашата тайна за сияйна кожа?
Почиствам кожата на лицето си с тоник всеки ден и с измиващи гелове. Но не бих се похвалила със сияйна кожа, затова търся вашите съвети за красота!
ГеновеваКъде предпочитате да почивате - на море или планина?
Не съм голям привърженик на морето, предпочитам басейнче заобиколено от планина. Да се насладя на гледката и на музиката на птичките, докато се любувам на топлата вода в басейна.
ГеновеваС какво почиствате лицето си?
Аз почиствам лицето си с розова вода. Използвам и скраб за почистване на лице 2 пъти в седмицата.
ГеновеваСлед каква възраст започнахте да използвате нощен крем?
Аз съм на 34 година и тази година за първи път си закупих и и зпозвам нощен крем.
ГеновеваИмате ли пърхот? Как се справяте с този проблем?
Да, аз имам и все още не мога да си намеря подходящ шампоан за този проблем. От скоро започнах да използвам продуктите на VICHY, но все още е рано да дам позитивно мнение, въпреки, че засега съм доволна от техният шампоан против пърхот.