ezine.bg»Статии»Здраве»Народна Медицина
Народна Медицина

Народна Медицина

Народна медицина и бабини илачи при здравословни проблеми. Практични съвети от народната медицина . Народна медицина - билки, отвари, компресии.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни средства срещу напукани петиДомашни средства срещу напукани петиДомашни средства срещу напукани пети. Как да се справим с напуканите пети? Домашни рецепти при напукани пети.
Чай от шипки за отслабване и здравеЧай от шипки за отслабване и здравеЧаят от шипки е един най-популярните видове чай, който действа благоприятно на организма в няколко аспекта. Чай от шипки за отслабване и здраве.
Уникалните ползи на билката хамамелисУникалните ползи на билката хамамелисЗлатно съкровище на билките - това название е дадено на една от тях - билката хамамелис и това има своите основания. В следващите редове вижте повече за уникалните свойства на билката хамамелис:
Бабини рецепти срещу язваБабини рецепти срещу язваЯзвата представлява рана по стените на хранопровода, стомаха или на дванадесетопръстника. Позволени храни при язва, забранени храни при язва. Бабини рецепти срещу язва.
Домашни средства за лечение на артритДомашни средства за лечение на артрит
16 Август
Пламена M.
Артритът е най-често срещаното хронично възпаление на ставите. Най-срещаните форми са остеоартрит и ревматоиден артрит. Тук ще откриете лесни домашно приготвени средства и храни за бързо облекчаване на артрита
Черна сол при артритЧерна сол при артритКак действа черната сол при артрита? Доказано черната сол действа благоприятно при случай на артрит. Причината за това влияние е богатото съдържание на. . .
Как да забавим месечния си цикъл?Как да забавим месечния си цикъл?Менструацията е естествено явление за всяка жена. Но понякога може да наруши плановете ни за плаж или басейн. Как да забавим месечния си цикъл без хапчета.
Най-известните аюрведични лекарстваНай-известните аюрведични лекарстваАюрведичните лекарства са плод на древната наука аюрведа, която се занимава с това да лекува единствено и само с лечебни билки. Най-значителното предимства на тези лекарства е, че имат натурален произход.
Как да преборим цистита без антибиотикКак да преборим цистита без антибиотикЦиститът е здравословно състояние, при което се открива възпаление на лигавицата на пикочния мехур. Как да преборим цистита без антибиотик?
Как да облекчим сухотата в очите с домашни средстваКак да облекчим сухотата в очите с домашни средстваСухотата в очите е сред най-често срещаните проблеми на съвременните хора. Работата с компютри, телефони, и непрекъснатото взиране в екраните са сред основните виновници за сухота в очите.