Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименИзневярата, като част от нас
Изневярата не винаги се основава само на секс,хората които правят тази крачка често търсят това,което им липсва в къщи, а именно-разбирателство. Някои учени твърдят, че ако родителите са изневерявали, това ще се предаде на техните деца и те ще се превърнат в прелюбодейци. Изневярата може да разнообрази скучното ни ежедневие,но може и да съсипе връзката ни, за това преди да направим тази крачка в страни, трябва много добре да се замислим за последствията, дали наистина искаме да загубим любимия човек и дали наистина си заслужава. Защо изневеряваме? Споделете какво Ви накара да прибегнете до изневяра
АнонименРевността, която ни убива
И двата пола се поддаваме на тази не толкова добра емоция, а именно на ревността. Някои хора са на мнение, че когато човек ревнува, това означава, че обича, но това не е точно така. Този, който ревнува не вярва в себе си и няма нужното самачувствие, мисълта, че неговата половинка ще отиде при друг го подлудява. Ревността не е знак за обич, а е знак за притежание. Когато връзката ви се основава на недоверие, бъдете сигурни, че това няма да доведе до нещо добро. Не е изключено и да се налага не само психически тормоз, но и физически. Ревнивците са винаги на щрек, претърсват джобовите ви, ровят се в телефона ви, минават уж случайно покрай работното ви място за да се уверят, че сте там и не сте кръшнали. В голям брой от случаите подозираните в изневяра най-после правят тази крачка и се отдават на греха, а ревнивците се превръщат в жертви, тъй като са подозирали, че има трети човек.
АнонименСекс със женен мъж
В днешно време секса със женен мъж не е тема табу, а точно обратното. Голяма част от нежния пол са си задавали поне веднъж въпроса: "как ли е в леглото", а мисълта, че е женен е още по-възбуждаща. Не сме застраховани обаче от факта,че могат да се появят и чувствата. В голям брой от случаите обвързаните мъже хлътват до уши по любовницата си и тогава започват и проблемите. Женените мъже си търсят винаги младо агънце, с което да имат невероятни сексуални отношения, като във порно филм, да има страст, адреналин, а дори и факта, че някой може да ви види в крачка увеличава възбудата на макс.