Как да му предложа романтична вечеря?

Как да му предложа романтична вечеря?
Снимка: ezine.bg

Вече живеем в 21 век и вие сте съвременна жена с кариера и самочувствие. Ето защо не бива да робувате на схващането, че мъжете определят правилата и трябва да ги чакате те да направя първата крачка и да ви поканят на романтична вечеря.

Днешните дами са много по-открити, по-смели и по-решителни отпреди и затова те все по-често се престрашават първи да поканят някого на по питие или дори на романтична вечеря.

Ако отдавна си падате по някого и имате основание да смятате, че и той си пада по вас, но е твърде свенлив, за да си го признае, не робувайте на предразсъдъци и се престрашете да го поканите на романтична вечеря първа.

Не е нужно да търсите специалните думи или да бъдете твърде вежлива, защото това само допълнително може да го смути.

Мъжете предпочитат директният подход, при който нещата са максимално опростени и затова едно просто: Здравей, мисля, че си допадаме, затова искам да те поканя на вечеря, би свършило много повече работа от всякакви намеци.

Разбира се, поканата за вечеря може да му дойде изневиделица и да го подплаши или притесни, и това да стане причина той да ви откаже, затова ви препоръчваме да започнете с една много по-неангажираща покана за кафе.

Това ще ви даде възможността да се опознаете, преди да му отправите покана за романтична вечеря, която ви препоръчваме да оставите за втората или дори третата среща.

Дори и да ви откаже, не бива да се притеснявате, защото това не е краят на света. А и така поне ще знаете, че очевидно симпатиите ви не са били споделени и погрешно сте изтълкували поведението му.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати