Бозата уголемява ли наистина гърдите?

Бозата уголемява ли наистина гърдите?
Снимка: ezine.bg

Хората стъпиха на Луната, изпратиха сонди до най-отдалечените кътчета на Космоса, разкодираха ДНК и доказаха съществуването на Хигс бозона, но въпреки това все още има жени, които да смятат, че гърдите им могат да се увеличат, ако консумират боза.

Истината е, че големината на гърдите обикновено е генетично обусловена по майчина и по бащина (да, бащина) линия и има твърде малко неща, които можете да направите, за да ги уголемите, като пиенето на боза не е сред тях.

Гърдите на жената се увеличават при забременяване, както и при увеличаване теглото. Гърдите ви могат да се увеличат за няколко месеца и вследствие на приемане на противозачатъчни препарати, но и при трите хипотези ефектът е временен.

Истината е, че дори и редовните тренировки във фитнес залата няма да са достатъчни да смените В чашката на сутиена с внушителната D чашка, просто защото основният „пълнеж“ на гърдите са мазнини, а не мускули.

Което ни връща към въпроса бозата уголемява ли гърдите? Истината е, че ако пиете по един литър боза дневно най-вероятно гърдите ви може да се увеличат малко. Лошата новина е, че заедно с тях ще се увеличи талията, обиколката на ханша ви и разбира се, теглото ви.

Все още единственият сигурен начин да увеличите гръдната си обиколка е да съберете няколко хиляди лева и да се обърнете към пластичен хирург.

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати