Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Продукти за Изпотяване SVR!преди 8 годиниАз съм против тези продукти, не мисля че наслояването на продукти е нещо хубаво.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Момчета, бихте ли..преди 8 годиниНякои спят с такива вещици, то за един белег се притесняваш...
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Аз съм бременна, а той иска да хойка по чужбина да си почивапреди 8 годиниКак така няма да ти позволи да ходиш с него - та ти си му жена. Друг е въпросът ако се случи на път как ще може да се реагира, ако си в друга държава. Има ли вариант да те лъже и да не заминава с приятели, а с някоя жена?
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как да премахна мъх над горната устна?преди 8 годиниАко ще ги премахваш с пинсета, го направи предния ден, преди училище, тъй като се получава зачервяване. Намажи мястото с мек крем, който ще го успокои. Космите растат според типа кожа, избиват след около седмица, може и две, при някои дори месец - всичко е индивидуално. Методът е ефикасен, ако черните косъмчета са единични. Така могат да се отстранят поединично и без много болка и проблеми. Успех!
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Въпрос за поправка на бижутапреди 8 годиниЗдравей, във всеки по-голям град може да попиташ в магазините за сребро. В 90% от случаите ще могат да ти го оправят дори на място. ps:
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как да му кажа, че го харесвам?преди 8 годиниТочно това означава, станете с гаджета, оженете се и си народете много деца.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Още го обичампреди 8 годиниМила, време е да го преодолееш. Наистина. Има много жеснки техники за това - как да се откъснем духовно от човек, който продължава да ни привлича. Потърси в интернет, аз също ще намеря точно тази, която имам предвид, и ще ти пиша.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как да му кажа, че го харесвам?преди 8 годиниАко ти отговаря по някакъв начин, значи могат да се получат нещата. Забавлявайте се :blush: