Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Ролери в стаяпреди 6 годиниplami_am :И когато майка ти измие пода, ще види стореното и ще изхвърли ролерите Тя по принцип ме кара аз да си я чистя .... МИ ПАК ПО - ДОБРЕ НЯМА И ДА ВИДИ
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Помощ! Единствените ми приятели от даскало се харесватпреди 6 годиниoptimeon :Няма лошо в това да се харесват, но и разбирам защо те е страх. Двамата ще започнат да излизат сами и ти ще си третото колело...Съответно има голям шанс да останеш без приятели. И те е страх Мерси за разбирането
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Помощ! Единствените ми приятели от даскало се харесватпреди 6 годиниНе просто не искам да остана без приятели
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Ролери в стаяпреди 6 годиниПървоначално исках да излезна навън, за да карам ролери, но мама не разреши, защото съм сама и няма кой да ми пази обувките. Чудех се дали да отида без обувките , но се отказах.
    По - късно я питах дали може да карам колело зад блока и тя пак каза не, защото аз не мога и исках да се науча. Жалко, че нямах смелостта като по - малка да се науча. Е същност, някъде към 7-8 -годишна възраст се учех и тате ме научи, но след като паднах се отказах. От тогава минаха 6 години. . .

    Тогава реших да пробвам нещо, което съм 100%, че мама няма да ми даде, но се пак нямаше какво да правя. Взех си ролерите, сложих си райбера на стаята и почнах да ги карам...
    След като ги свалих видях пода със следи от ролери. Чудех се какво да правя дълго време... даже писах на приятелката ми.

    Първо се пробвах да почистя с парцала, но някои повечето след си останаха.
    Тогава пробвах с четка за рисуване и с вода, само, че без боички, понеже знам че пода нараства като се напои.

    Хубавото е, че повечето следи изчезнаха.... или по - скоро не, сега ще започна вече да го оправям с боички. Аз нямах точния цвят, затова смесих някой.... Не изглеждаше добре. И тогава без да исках разсипах чашата с боята, но нямаше с какво да я забърша, а банята беше заета и се наложи с ръце. Подът изглеждаше по - добре от всякога макар, че се изцапах.

    Мисля, че се спасих даже го направих, така че да изглежда по - добре от колкото преди беше, защото пак имаше малки, но дебели драскотини. Благодаря ви, че прочетохте тази история от моя живот. Надявам се да ви е харесала. Бай бай!
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Помощ! Единствените ми приятели от даскало се харесватпреди 6 годиниПървоначално ндп ми ми каза, че харесва едно момче, което познаваме от 5 години назад. Аз не го харесвах и се чудех какво толкова харесва в него?!

    Седмица по - късно тя отсъстваше и с него си говорехме постоянно и като го опознах и аз се влюбих. Но първоначално се влюбих в един симпатяга. Той ме отряза два пъти, след около 6 месеца откакто не му обръщах внимание той почна да изпитва чувства към мен. Почна все да се върти около мен, да ми се усмихва, да се изчервява, аз постоянно се чудех да му кажа ли или не. Аз му писах на лично съобщение, но той не ми отговори.

    Вчера никой дори не ми обърна внимание, ндп ми беше с момчето на мечтите си, дори и съучениците не ми казах нещо в странични теми. И вчера забелязах, че цялото даскало е обръщало внимание през цялото време на ндп ми, а не ба мен.

    Абе направо, т'ва как ще се разплете нз.
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 6 години