Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»GrigorDishev в Ezine.bg
GrigorDishev
GrigorDishev
Новак

Моята Стена

  • /GrigorDishevGrigorDishevдобави отговор към форумната тема: Препоръчайте ми добър психотерапевт при анорексияпреди 5 годиниТой също ви праща. Много благодаря за помоща, при нас нещата вървят страхотно. За много кратко време има вече ефект терапията. Много съм доволен. Записах час и за майка ми, че и тя нещо се оплаква от сърцебиене и задух.
  • /GrigorDishevGrigorDishevдобави отговор към форумната тема: Препоръчайте ми добър психотерапевт при анорексияпреди 5 години, преди 5 годиниБлагоаря ви за изчерпателната информация. Доста време никой не писа в тази тема и си помислих, че не я следите. Аз в крайна сметка заведох дъщеря си при въпросния Тони Добрев и за сега сме доволни. След 5 дни пак ще ходим. Тя ще се среща с него на 10 дни. Ходили сме при няколко други терапевта , но за първи път някой успя да я накара да се отпусне и да говори. И упражнения и даде и вчера звъня да пита как е. Четох много за него и наистина се надявам да и помогне. Вярвам че ще и помогне.
  • /GrigorDishevGrigorDishevдобави форумната тема: Препоръчайте ми добър психотерапевт при анорексияпреди 5 годиниЗдравейте, дъщеря ми е има анорексия, водих я при няколко терапевта , но все удряме на камък . От известно време чета за Тони Добрев от София . Има доста добри отзиви , за хора които са имали Паник атаки и са посещавали кабинета му и са се оправили без лекарства и за доста кратки срокове .

    Дъщеря ми има също паник атаки и много ниско самочувствие. Дали би могъл да и помогне и за анорексията?

    Вие чували ли сте нещо за него и може ли да ми дадете негов номер. Бих бил много благодарен .
  • /GrigorDishevGrigorDishevнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 5 години