Ezine.bg»Мрежата»Почистване София в Ezine.bg
Почистване София
Почистване София
Новак

Моята Стена

  • /Почистване СофияПочистване Софияпубликува в кулинарната мрежапреди 2 годиниFantastic Services е професионална фирма предлагаща разнообразни ислуги за дома свързани с почистване, ремонтиране и цялостна подръжка на един недвижим имот.Те са ескпери в почистването, монтирането на всякакви елктроуреди,както и добри хамали. Работниците на Fantastic Services са сертифицирани професионалисти, които ще се погрижат и за най-малкия детайл. Обади се на 052 953 425 или посети сайта им, за да научиш повече.
    При преместването на всякакви предмети,мебели,техника са необходими повече от две ръце.Хамалите на Fantastic Services са готови да помогнат при всяко едно време. Те ще се погрижат за всичко,така че за да имаш безпроблемно преместване от едното място до другото.
    Всеки един от екипа на Fantastic Services е сертифициран и ваксиниран работник, който гарантира за качествено извършване на услугите.
    А почистващите им екипи са с дългогодишен опит и орлово око. Те ще почистят и най-трудните достъпни места на най-кратко време на достъпна и изгодна цена
  • /Почистване СофияПочистване Софияси добави аватар. Добави и ти!преди 2 години
  • /Почистване СофияПочистване Софияпопълни профила сипреди 2 години