Ivo
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиСподелени ИсторииКоментари25Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки23
- Ivoгласува за: Будите се през нощта? Не правете тези неща, ако искате пак да заспитепреди 5 годиниБудите се през нощта? Не правете тези неща, ако искате пак да заспите03.02.2017Как да се предпазим
- Ivoдобави коментар към: Незабравимите любовници според зодиакалния знакпреди 8 годиниНезабравимите любовници според зодиакалния знак26.10.2015ЛюбопитноЗа овена и лъвът 100% е верно. Личен опит, но им липсва романтика
- Ivoдобави коментар към: Бешамелов соспреди 8 годиниБешамелов сос26.11.2011Сос за месоИндийското орехче се прибавя в Холандски сос. Сос Бешемел трябва да е мек и неутрален, а не да се налага със вкусът си.
- Ivoдобави коментар към: преди 8 години
- Ivoдобави коментар към: Ориз с яйца по китайскипреди 8 годиниОриз с яйца по китайски02.12.2011Пържен оризКакво месо?
- Ivoдобави коментар към: Родопски мекиципреди 8 годиниРодопски мекици22.09.2011МекициВ хладилника не набухват Ако са престояли в хладилника , на другия ден поне час в топло помещение.
- Ivoдобави коментар към: Родопски мекиципреди 8 годиниРодопски мекици22.09.2011МекициВместо вода -прясно мляко
- Ivoдобави коментар към: Родопски мекиципреди 8 годиниРодопски мекици22.09.2011МекициЗа да бухне не трябва да е в хладилника
- Ivoдобави коментар към: Пържени чушки със соспреди 8 годиниПържени чушки със сос15.11.2009Пържени чушкиНа доматен сос не се прибавя оцет. Доматите са достатъчно кисели
- Ivoдобави коментар към: Селско пърженопреди 8 годиниСелско пържено09.08.2015Миш машХей, умната с такова количество олио. Редуцирайте всички количества на продуктите и времетраенето на термообработката. Ако е по селски се започва със сланинка, която дава достатъчно мазнинка.