Американци ще си купуват виагра само с разрешително от жена си?

Американци ще си купуват виагра само с разрешително от жена си?

0

Проектозакон в щата Кентъки е на път да лиши господата от шанса да си закупят виагра, ако те нямат позволението за това от законната им половинка.

1
Виагра - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Виагра от Ezine.bg. Преглед на статиите за Виагра. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Виагра.

Популярни

Виагра - Виагра за жени вече се продава в САЩ

Виагра за жени вече се продава в САЩ

20.08.20150141

Стимулиращо лекарство за повишаване на женското либидо вече се предлага а пазара в САЩ. Властите одобриха неговото предлагане, но за предписването и приема му има строги условия.

Виагра - В САЩ пускат женска виагра

В САЩ пускат женска виагра

06.06.20150132

Лекарството е предназначено за дами, които не са навлезли в менопауза, но пък заради напрегнатото си ежедневие или поради загубения интерес към партньора си, вече не се радват на диво сексуално желание.

Виагра - Феновете на Виагра за диабетици и хипертоници

Феновете на Виагра за диабетици и хипертоници

15.04.20150493

Виаграта може да реши временно проблема с еректилната дисфункция, но не може да го излекува, обясняват учените. Те напомнят на всички лекари, че трябва да дават достоверна информация на своите пациенти.

Виагра - Виаграта лекувала и деменция

Виаграта лекувала и деменция

15.12.20140690

Учените обясняват, че лекарството наречено Tadalafil, което е от семейството на виаграта, спомага за разширяването на кръвоносните съдове.

Виагра - Виаграта е полезна за сърцето

Виаграта е полезна за сърцето

30.11.20140442

Учени успели да открият, че основната съставка на Виагра може да се използва като ефективен и безопасен метод за лечение на пациенти със сърдечно-съдови заболявания.

Виагра - Сладолед с виагра ще бори мъжката полова немощ

Сладолед с виагра ще бори мъжката полова немощ

21.07.20140181

По това време мечтата на Чарли беше да създаде невидим сладолед, който изглежда някак си е отстъпил място новата възбуждаща субстанция.

Виагра - За и против лекарствата за ерекция

За и против лекарствата за ерекция

26.08.201302434

Масовото заблуждение е, че подобни стимуланти може и трябва да се използват от всеки. Тези лекарства са строго разработени за лечение на сексуално разстройство и не е предназначено за употреба от здрави хора.

Виагра - Справедливостта възтържествува – пускат женска виагра!

Справедливостта възтържествува – пускат женска виагра!

29.05.201301935

Двадесет години след патентоването на чудодейното синьо хапче, на пазара ще бъде пусната и женска виагра. Според учените обичайните афродизиаци като кредитни карти и маркови парфюми няма да имат шанс в конкуренцията с него.

Виагра - Христо Сираков за малко да се гътне заради виагра

Христо Сираков за малко да се гътне заради виагра

05.04.20130524

Столичния бизнесмен Христо Сираков по известен с прякора си Ицо Стоте манекенки, за малко да колабира след употребата на виагра. Тъй като и друг път се възполвал от медикамента, плейбоя в напреднала възраст решил да вземе две хапчета за полова мощ наведнъ

Виагра - Натурална виагра от природата

Натурална виагра от природата

27.01.201317795

Безброй са причините в нашето забързано ежедневие, които могат да доведат до сексуални проблеми и ниско либидо. Стрес, лошото хранене са само част от причините. Природата отново има решение с няколко изпитани натурални лека

Виагра - Народна медицина за мъжка полова сила

Народна медицина за мъжка полова сила

03.04.201208520

От много глава не боли. Дори и да се чувствате в перфектна форма, не пропускайте възможността да се възползвате от даровете на природата, за да затвърдите позициите си на добър любовник.

Виагра - Тиквата действа като виагра

Тиквата действа като виагра

22.10.201001750

Наричат тиквата компромисно плодов зеленчук. Тя е едновременно храна, лекарство и средство за разкрасяване. Тиквените семки подобряват оросяването на органите с кръв и действат като природна виагра

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Виагра - полезни статии и препоръки от Езине.бг. Актуални заглавия за Виагра, здраве, модни тендеции и семейстото в портала на съвременния българин. Научете най-интересното за Виагра. Пишете ни ако инфромацията на тази страница не е за Виагра.