Редица болести изчезват само с пиене топла вода

Редица болести изчезват само с пиене топла вода

1

Ако пиете всеки ден топла вода, след като се събудите, функциите на организма ви ще се подобрят и болести като артрит, менингит, затлъстяване и дори рак могат да бъдат предотвратени.

1
Вода - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Вода от Ezine.bg. Преглед на статиите за Вода. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Вода.
Вода - Разгадаха защо пръстите се набръчкват при продължителен допир с вода

Разгадаха защо пръстите се набръчкват при продължителен допир с вода

06.02.2017042

Всеки знае какво става с кожата на пръстите ни, когато прекараме продължително време под душа, във ваната, басейна или в морето. Кожата бързо се набръчква, придобивайки необичайна форма. Това е толкова обичайно, че никой не му обръща повече внимание

Вода - Пушачите трябва да ядат люто

Пушачите трябва да ядат люто

21.12.201601891

Всеки от нас се е заричал да спре цигарите от утре и никога не го е изпълнявал. Малцина са тези, които са се справили с обещанието. За тези от вас, които продължавате с вредния навик, препоръчваме да консумирате повече люти храни и. . .

Вода - Прекалената консумация на вода може да е смъртоносна

Прекалената консумация на вода може да е смъртоносна

09.12.20160923

Здравните власти в Германия предупреждават, че прекалената консумация на течности може да е опасна, след няколко случая от началото на месец ноември, в които пациенти са приети с водна интоксикация.

Вода - Желаете да свалите целулита? Вижте как

Желаете да свалите целулита? Вижте как

10.10.201604239

За да се преборите с целулита, яжте повече плодове, зеленчуци, зърнени храни и овесени ядки, богати на мед, които участват в синтеза на колаген. Пийте повече вода и се движете!

Вода - Покажи, че ти пука! Ето как да намалиш въглеродния двуокис от домакинството

Покажи, че ти пука! Ето как да намалиш въглеродния двуокис от домакинството

02.09.2016064

В последните години все по-голяма популярност придоби терминът въглероден отпечатък. Това е количеството парникови газове, което един човек отделя от ежедневните си дейности. Има трикове, с които можем да намалим това количество.

Вода - Преборете умората с тези три лесни метода!

Преборете умората с тези три лесни метода!

09.06.20160491

Дори и на пръв поглед да изглежда малък проблем, безсънието може сериозно да застраши здравословното ви състояние. Добрата новина е, че има няколко ефективни начина, с помощта на които да преборите умората, идваща от безсънието.

Вода - Водата и болежките, които лекува

Водата и болежките, които лекува

22.03.201625717

Всички знаем, че съществуването ни без вода е невъзможно, но оказва се, че водата може да влияе изключително благоприятно при някои здравословни проблеми. Ето и за какви болежки може да ни помогне водата.

Вода - Наливайте се с вода като луди, за да не сте притеснени

Наливайте се с вода като луди, за да не сте притеснени

30.12.201501155

В човешкия организъм водата разтваря хранителните вещества и транспортира съставките им до клетките. Във водата протичат и вътрешноклетъчните процеси, нужни за поддържане на живота и пренасянето на отпадните продукти извън тялото

Вода - Правилото за 8 чаши вода на ден се оказа мит

Правилото за 8 чаши вода на ден се оказа мит

03.09.201508030

Човек се нуждае от 8 чаши вода дневно – тази заучена фраза звучи от устата на всички лекари и специалисти като мантра, особено през летните месеци. Това обаче е мит, който скоро ще бъде развенчан.

Вода - Пием едва 1 чаша вода на ден

Пием едва 1 чаша вода на ден

24.03.201501611

По последни проучвания българите пият забележително малко вода на ден. Здравословното количество от живителната течност би трябвало да е минимум шест чаши дневно.

Вода - Неочакваното приложение на газираната вода

Неочакваното приложение на газираната вода

11.03.201505138

Газираната вода може да се окаже ценен помощник у дома. Петната по килимите могат да се изчистят с газираната вода. Запушеният канал може да бъде отпушен само с половин литър сода

Вода - Пийте водата с краставица за здраве и красота

Пийте водата с краставица за здраве и красота

12.02.201501584

Ако пиете водата с добавена краставица, ще си помогнете с диетите, ще намалите кръвното си налягане, кожата ви ще стане по-гладка и еластична, а тялото ви ще е още по-добре хидратирано.

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани