Кои са жените-секссимволи за всички времена

Кои са жените-секссимволи за всички времена

Жената-секссимвол не е просто красавица. Тя има неповторима харизма, уникален чар и кара всички мъже да въздишат по нея. Тези критерии се покриват до един от 10 жени, обявени за секссимволи на всички времена.

1

Жени

Жени - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Жени от Ezine.bg. Преглед на статиите за Жени. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Жени.
Жени - Какво иска Tой да правите на Свети Валентин

Какво иска Tой да правите на Свети Валентин

14.02.201801043

Всички знаем какво искат жените за Свети Валентин. Това е и причина магазините за сладки във формата за сърчица, балони-сърца, букети, бижута и парфюми да бележат солидни доходи именно на 14-ти.

Жени - Веднага се ожени за нея, ако притежава тези 11 качества!

Веднага се ожени за нея, ако притежава тези 11 качества!

09.02.2018028399

Мъжете и жените из целия свят се борят за намирането на идеалната половинка. Някои чакат подходящият човек сам да дойде при тях, докато други не спирта да търсят признаци за това в настоящата си половинка.

Жени - Ето кои са истинските неща, които забелязват мъжете в жените

Ето кои са истинските неща, които забелязват мъжете в жените

08.02.2018023699

Душевната красота е най-важна – това може и да е истина, но далеч преди нея той забелязва редица други фактори. Няма как от пръв поглед мъжът да разбере колко богата е душевността на една дама, но със сигурност ще обърне внимание на тези неща

Жени - Как да задържиш вниманието на един мъж?

Как да задържиш вниманието на един мъж?

03.02.201801405

Когата една жена се запознае с мъж, който е специален за нея, тя сякаш полита във въздуха от вълнение. Птиците пеят, слънцето грее по-светло и всичко изглежда перфектно.

Жени - Ето как да се превърнеш жената на мечтите му

Ето как да се превърнеш жената на мечтите му

29.01.201804697

Каквото даваме на партньора, това получаваме и като отговор от него. Така че колкото по-добра приятелка сте, толкова по-добър ще е той с вас. Толкова е просто, а като че ли често забравяме тези правила. Ето как да се превърнете в жената на мечтите му

Жени - Мъжките митове, на които е време да спрете да вярвате

Мъжките митове, на които е време да спрете да вярвате

28.01.201802410

Стереотипите са нещо, от което няма отърване. И колкото и да се опитват да ни убедят, че мъжете са просто утроени и стоят под сложните жени – ами не, не е така.

Жени - Запазете магията! Ето какво да криете от него винаги

Запазете магията! Ето какво да криете от него винаги

27.01.201803317

Мъжете са силно привлечени от малките слабости на жените. Често нежният пол преувеличава недостатъците си, за да накара мъжа да се почувства пълноценен и полезен. Ето защо е добре да оставим в тайна някои от типично женските неща.

Жени - Бялото вино превръща жените в агресивни устатници

Бялото вино превръща жените в агресивни устатници

27.01.20180835

Много жени са убедени, че консумацията на бяло вино ги прави доста агресивни и учудващо устати, независимо, че не са прекалили с количеството.

Жени - Това са чертите на класните жени! А ти такава ли си

Това са чертите на класните жени! А ти такава ли си

27.01.2018010549

За да се сдобият представителките на нежния пол с такава специална титла, трябва да притежават определени черти от характера, които не могат да се заемат или купят с пари. Те или се притежават, или не.

Жени - 10 фрази, който не трябва да казвате на жена, ако не искате да ви напусне

10 фрази, който не трябва да казвате на жена, ако не искате да ви напусне

24.01.2018027026

Мъжете се считат за непредсказуеми и доста просто устроени, а жените се смятат за изключително сложни. Ето защо е добре силният пол да се замисля малко повече, преди да говори.

Жени - Простички неща в мъжете, които най-силно привличат жените

Простички неща в мъжете, които най-силно привличат жените

21.01.2018011082

Повечето мъже живеят с погрешното схващане, че за да привлекат една жена, трябва да имат мускулесто тяло, скъпа кола, голяма къща и солидна банкова сметка. Истината обаче се оказва по-различна.

Жени - Тези женски грешки в брака водят до неговия край

Тези женски грешки в брака водят до неговия край

20.01.2018019911

Безгрешни хора няма. В една връзка, преминала в брак, всеки от партньорите трябва да прави компромиси и да прощава, когато другият греши.