Вижте тук най-модерния цвят за косите тази есен

Вижте тук най-модерния цвят за косите тази есен

Новият модерен цвят за косите тази есен носи екзотичното име препечен кокос. Той запазва лятната атмосфера и през есента, заради което се превърна в истински хит през последните седмици.

1

Коса

Коса - актуални статии, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Коса от Ezine.bg. Преглед на статиите за Коса. Онлайн журнал за здраве, звезди, дом, семейство и Коса.
Коса - Трите ерогенни зони, които често се подценяват

Трите ерогенни зони, които често се подценяват

17.09.20180560

Ерогенните зони са онези области от тялото, които отключват силна страст само при един допир. Някои от тях са добре известни на силния пол, а други са често пренебрегвани.

Коса - Ежедневни прически за средно дълга коса

Ежедневни прически за средно дълга коса

12.09.20180664

Средно дългата коса е най-желаната от фризьорите, даваща им възможност напълно да разгърнат потенциала си. Но не е нужно да сте професионалисти, за да бъдете всеки ден с различен външен вид.

Коса - Искате копринено гладка коса, следвайте тези съвети

Искате копринено гладка коса, следвайте тези съвети

09.09.20180351

Всяка жена мечтае за красива копринено гладка коса, но ако не полагате правилните грижи, няма как да имате толкова красива грива. Вижте в галерията ни съветите, с които ще имате ослепителна коса.

Коса - Ето кой ще е модерният цвят при косите за есен 2018

Ето кой ще е модерният цвят при косите за есен 2018

05.09.20180602

Есента пристига с нови модни правила и трендове в цветовете. Лятото ще си тръгне всеки момент, но не мислете, че студените месеци ще преминават в хладни оттенъци.

Коса - Шампанско върху косата ще я направи по-бляскава и мека

Шампанско върху косата ще я направи по-бляскава и мека

25.08.2018038

Нов тренд при поддържането на косата изненада дамите в социалните мрежи. Редица бюти влогърки и актрисата Катрин Зита-Джоун препоръчват миенето с шампанско, ако искате блясък на косата и мекота при допир.

Коса - Как да си направим къдрици с преса

Как да си направим къдрици с преса

24.08.20180100

Правенето на перфектни къдрици е предизвикателство за всяка жена. Това може да е дълъг процес със съмнителен успех, ако не сте специалисти. Освен това има десетки начини за къдрене на косата, като изборът на един от тях може е предизвикателство. Каквото и

Коса - Това са причините за бързото омазняване на косата ви

Това са причините за бързото омазняване на косата ви

18.08.201801533

Мазната коса е сред най-неприятните несъвършенства във външния вид, защото освен че косата ни изглежда по-сплескана, изглежда и нечиста. В галерията ни може да видите кои са най-честите причини за това лошо състояние на косата.

Коса - Десетте най-добри маски за коса

Десетте най-добри маски за коса

18.07.201801237

Различните хора имат различни типове коса. Общото между тях е, че при смяната на сезоните състоянието ѝ се влошава.

Коса - Как да възстановим изгорялата коса

Как да възстановим изгорялата коса

03.07.20180256

За да сме красиви и модерни, подлагаме косата си на много изпитания. Всички искаме блестяща и здрава грива, но я боядисваме, сушим, изправяме или къдрим. Като резултат от това можете да изгорите косата си.

Коса - Триковете за красота, които не вършат работа

Триковете за красота, които не вършат работа

02.07.20180963

Всяка дама прибягва към какви ли не трикове за разкрасяване, за да изглежда възможно най-добре, но някои от тези методи са мит и няма да ви осигурят търсения ефект.

Коса - Грижи за сухата и изтощена коса

Грижи за сухата и изтощена коса

19.06.20180241

Благодарение на напрегнатото ни ежедневие и постоянните климатични промени, често косата ни не е това, което очакваме, особено след като сме дали значителни финансови средства за продукти, които би трябвало да я поддържат здрава и с перфектна визия.

Коса - Витамини и добавки против побеляване на косата

Витамини и добавки против побеляване на косата

18.06.20180179

Много фактори, като стрес, напредването на годините, генетична предразположеност, могат да причинят побеляването на косата.