Ефективна тренировка в обедната почивка - мисия възможна!

Ефективна тренировка в обедната почивка - мисия възможна!

С постоянните пътувания, дългите часове на бюрото в офиса и трудния социален календар (или липса на енергия, за да се направи нещо повече от срутване на дивана вечер) намирането на време за упражнения може да бъде изключително трудно.

1

Офис

Офис - актуални статии, избрани публикаци и съвети. Всичко за Офис от Ezine.bg. Преглед на статиите за Офис. Онлайн журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Офис.
Офис - Промяната на температурата в офиса пази от диабет

Промяната на температурата в офиса пази от диабет

04.05.2017046

Във всеки офис по света се води ежедневна война. Става дума за климатика и на каква температура да е той. Изследвания показват, че средната температура, която задоволява всички и предотвратява ескалация на напрежението, е в рамките на 22 - 25 градуса

Офис - Психология на цветовете, или как да сте щастливи в дома и офиса

Психология на цветовете, или как да сте щастливи в дома и офиса

11.01.201703048

Ако искате да провокирате определени емоции във вашия дом или офис, заложете на цветовете, казва психологията. Силата на тоновете около вас може да създава определени усещания.

Офис - Безплатната пица е успешният работен мотиватор

Безплатната пица е успешният работен мотиватор

17.09.2016055

Проучването е направено от професора по психология Дан Айрели, според който безплатната храна може да въздейства по невъобразим начин върху служителите.

Офис - Войните за климатика в офиса или защо някои не издържат на жеги

Войните за климатика в офиса или защо някои не издържат на жеги

23.08.20160174

Във всеки офис по света се води жестока битка. Ще си помислите, че става въпрос за израстване в кариерата, за мир, справедливост и по-добро заплащане! Не, борбата е за климатика. През лятото тя става особено ожесточена.

Офис - Как да спазваме диетата си успешно и в офиса?

Как да спазваме диетата си успешно и в офиса?

11.07.2016096

Здравословното хранене в ежедневието ни, изпълнено със стрес, в повечето случаи е мит. Работата в офис е предпоставка за нездрав хранителен режим. Въпреки това, стига много силно да ги искате, може да спазвате всяка диета, дори да сте на работа

Офис - Шефът, който плаща на служителите си, за да се наспят

Шефът, който плаща на служителите си, за да се наспят

27.04.20160119

Добрият сън е предпоставка за по-добри служители – в това е убеден главният изпълнителен директор на щатската здравноосигурителна компания Марк Бертолини. Той е категоричен, че ключът към успеха се крие в. . .

Офис - Скандалите в офиса подобряват работната атмосфера!

Скандалите в офиса подобряват работната атмосфера!

04.04.20160101

Всеки работен ден в офиса вие водите тиха, но ожесточена битка да не изгубите самообладание и да не вдигнете скандал на някой ваш колега.

Офис - Уютният офис повишава работоспособността на служителите

Уютният офис повишава работоспособността на служителите

12.03.20160144

По-голямата част от съвременните професии задължават служителите да прекарват пред компютъра по осем часа дневно, пет дни в седмицата. Обстановката в офиса е от особено значение за крайните резултати.

Офис - Фън шуй на работното място

Фън шуй на работното място

05.11.201502336

Ако сте ръководител на фирмата бюрото трябва да бъде по-голямо, отколкото са бюрата на вашите служители. Смята се, че това е символ на положение и на власт.

Офис - Ромон на планински поток увеличава работоспособността

Ромон на планински поток увеличава работоспособността

01.06.20150138

Лек ромон от планински поток – това е най-подходящият звук за всеки офис, категорични са изследователите. Този звук не само ще заглуши разговорите на останалите ви колеги, но и ще успокои всички служители, обясняват учените.

Офис - Как да се държим подобаващо на коледно парти с колегите

Как да се държим подобаващо на коледно парти с колегите

18.12.20140412

Анкети от американски изследвания показват, че 97 процента от компаниите в САЩ правят коледни партита за служителите си. Една трета от тези служители обаче не се държат подобаващо на подобен празник.

Офис - Какво да не хапваме в офиса

Какво да не хапваме в офиса

02.12.20140380

Работата в офиса е свързана с напрежение и с активна умствена дейност. За да работи добре, мозъкът постоянно има нужда от енергия, затова е съвсем нормално да изпитвате глад, докато работите.