4 признака, че трябва да напуснете работа скоро

4 признака, че трябва да напуснете работа скоро

Ако и вие сте от хората, които напоследък са объркани пи отношение на кариерното си развитие, ето няколко признака, които ще ви подскажат, че е време да напуснете сегашната си позиция и да потърсите развитие в друга фирма.

1

Офис

Офис - актуални статии, избрани публикаци и съвети. Всичко за Офис от Ezine.bg. Преглед на статиите за Офис. Онлайн журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Офис.
Офис - Ако работиш на бюро, те грози тази страшна болест

Ако работиш на бюро, те грози тази страшна болест

14.04.20180698

Продължителният престой на бюро през последните години намира все повече противници. След като стана ясно, че заседналият живот води до затлъстяване, понижено сексуално желание, схващане и куп други проблеми, сега учените откриха още една вреда от него.

Офис - Никога не използвайте емоджита с шефа и колегите! Ето защо

Никога не използвайте емоджита с шефа и колегите! Ето защо

07.12.20170109

Следващия път, когато започнете да пишете имейл на колега или на някой от преките си ръководители, на всяка цена се въздържайте от усмихнатите личица. За ваше добро е!

Офис - Това са най-досадните неща, с които колегите ти те тормозят

Това са най-досадните неща, с които колегите ти те тормозят

05.12.20170108

Ако честно никога не сте се чувствали раздразнени от някого в офиса, вероятно това е така, защото сте твърде заети вие да досаждате на другите. Вижте най-дразнещите неща, които колегите ви могат да ви причинят, докато се опитвате да си изкарате хляба

Офис - Безплатната пица е успешният работен мотиватор

Безплатната пица е успешният работен мотиватор

02.12.2017079

Проучването е направено от професора по психология Дан Айрели, според който безплатната храна може да въздейства по невъобразим начин върху служителите.

Офис - Ефективна тренировка в обедната почивка - мисия възможна!

Ефективна тренировка в обедната почивка - мисия възможна!

15.08.20170157

С постоянните пътувания, дългите часове на бюрото в офиса и трудния социален календар (или липса на енергия, за да се направи нещо повече от срутване на дивана вечер) намирането на време за упражнения може да бъде изключително трудно.

Офис - Промяната на температурата в офиса пази от диабет

Промяната на температурата в офиса пази от диабет

04.05.2017081

Във всеки офис по света се води ежедневна война. Става дума за климатика и на каква температура да е той. Изследвания показват, че средната температура, която задоволява всички и предотвратява ескалация на напрежението, е в рамките на 22 - 25 градуса

Офис - Психология на цветовете, или как да сте щастливи в дома и офиса

Психология на цветовете, или как да сте щастливи в дома и офиса

11.01.201703981

Ако искате да провокирате определени емоции във вашия дом или офис, заложете на цветовете, казва психологията. Силата на тоновете около вас може да създава определени усещания.

Офис - Войните за климатика в офиса или защо някои не издържат на жеги

Войните за климатика в офиса или защо някои не издържат на жеги

23.08.20160210

Във всеки офис по света се води жестока битка. Ще си помислите, че става въпрос за израстване в кариерата, за мир, справедливост и по-добро заплащане! Не, борбата е за климатика. През лятото тя става особено ожесточена.

Офис - Как да спазваме диетата си успешно и в офиса?

Как да спазваме диетата си успешно и в офиса?

11.07.20160141

Здравословното хранене в ежедневието ни, изпълнено със стрес, в повечето случаи е мит. Работата в офис е предпоставка за нездрав хранителен режим. Въпреки това, стига много силно да ги искате, може да спазвате всяка диета, дори да сте на работа

Офис - Шефът, който плаща на служителите си, за да се наспят

Шефът, който плаща на служителите си, за да се наспят

27.04.20160157

Добрият сън е предпоставка за по-добри служители – в това е убеден главният изпълнителен директор на щатската здравноосигурителна компания Марк Бертолини. Той е категоричен, че ключът към успеха се крие в. . .

Офис - Скандалите в офиса подобряват работната атмосфера!

Скандалите в офиса подобряват работната атмосфера!

04.04.20160153

Всеки работен ден в офиса вие водите тиха, но ожесточена битка да не изгубите самообладание и да не вдигнете скандал на някой ваш колега.

Офис - Уютният офис повишава работоспособността на служителите

Уютният офис повишава работоспособността на служителите

12.03.20160166

По-голямата част от съвременните професии задължават служителите да прекарват пред компютъра по осем часа дневно, пет дни в седмицата. Обстановката в офиса е от особено значение за крайните резултати.