Ето това са най-разочароващите подаръци за възрастни! Забравете за тях

Ето това са най-разочароващите подаръци за възрастни! Забравете за тях

Зимата е тук, а съвсем скоро ще бъдем тотално превзети от коледния дух. Неделима част от празника, са подаръците. Предимство предимно за децата, те са нещо очаквано и от много възрастни.

1

Подаръци

Подаръци - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Подаръци от Ezine.bg. Списък на статиите за Подаръци. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Подаръци.
Подаръци - Разнообразете традиционните подаръци, които подарявате на половинката си

Разнообразете традиционните подаръци, които подарявате на половинката си

12.12.20170462

Като жени е трудно да предположим какъв подарък би се харесал на партньора ни и в повечето случаи прибягваме до класически подаръци като дрехи, парфюми, вратовръзки и т. н.

Подаръци - Виж кой се оказа най-тъпият подарък за Коледа, който всички мразят

Виж кой се оказа най-тъпият подарък за Коледа, който всички мразят

10.12.201702425

Всяка Коледа идва със задължителните подаръци под елхата. Въпреки че всеки жест е ценен, има подаръци, които не допадат на никого.

Подаръци - Стиснатите мъже имат най-големи рога

Стиснатите мъже имат най-големи рога

31.07.20170155

Колкото по-стиснат е един мъж, толкова по-голям шанс има жена му да му изневери. Дамите, които търсят щастието си извън семейното легло са категорични, че не получават достатъчно цветя и дарове от благоверния си.

Подаръци - Идеалните подаръци за пораснали момчета

Идеалните подаръци за пораснали момчета

30.12.201601391

Обикновено най-трудно решаваме какъв подарък да вземем на партньора си. Ето защо тук ще Ви предложим 5 идеи, с които да изненадате половинката си

Подаръци - Трите типа мъже според коледните им подаръци

Трите типа мъже според коледните им подаръци

25.12.201601019

Ако сте любопитни да разберете към кой тип спада мъжът до вас, само погледнете коледния подарък, който е избрал за вас. Той бързо ще ви разкрие какъв е нравът на вашата половинка.

Подаръци - Ето какво казват учените за перфектния подарък!

Ето какво казват учените за перфектния подарък!

24.12.20160172

Подаряването на перфектния подарък може да бъде в по-малка степен форма на изкуство и повече наука. Това твърдят група психолози от университета Карнеги Мелон в Пенсилвания, САЩ.

Подаръци - Какви коледни подаръци не харесват повечето мъже

Какви коледни подаръци не харесват повечето мъже

24.12.20160172

И така, макар и да е трудно да разберем какво би се харесало на партньора ни, е много важно поне да не изберем това, което той вероятно не би харесал като подарък.

Подаръци - Дами, ето подходящи подаръци за мъжа до вас

Дами, ето подходящи подаръци за мъжа до вас

19.12.20160557

Представяме ви най-добрите варианти за коледен подарък, който всеки мъж ще оцени. Независимо дали се познавате от скоро или имате дълга връзка, може да се спрете на някое от предложенията в галерията.

Подаръци - Най-тъпите подаръци за мъже

Най-тъпите подаръци за мъже

18.12.2016014779

Колкото и да е трудно да се избере подходящ подарък за една жена, толкова по-трудно е да се направи това за мъж. Господата са доста по-непредсказуеми що се отнася до предпочитание за подаръци.

Подаръци - Господа, за тези коледни подаръци мечтае вашата половинка

Господа, за тези коледни подаръци мечтае вашата половинка

12.12.201601721

Мъжете, които не могат да решат кой е най-подходящият коледен подарък за тяхната половинка, внимателно трябва да се съсредоточат върху следващите редове, защото има определени предмети, които са мечта за всяка жена.

Подаръци - Какво да подарим на баба и дядо за Коледа?

Какво да подарим на баба и дядо за Коледа?

23.12.201501357

Възрастните хора са тези, които най-истински могат да оценят коледните подаръци. Те са наясно, че най-важен е жестът на внимание към тях. Това, че сте помислили и купили нещо специално за тях, говори колко ги уважавате.

Подаръци - Най-изисканите коледни подаръци

Най-изисканите коледни подаръци

21.12.201501048

Коледните празници са времето да развържем кесиите си и да бъдем щедри към най-близките си. Ако сте решили да се бръкнете дълбоко, може да изберете някой от най-скъпите и луксозни подаръци, с които надали ще сбъркате: