Стиснатите мъже имат най-големи рога

Стиснатите мъже имат най-големи рога

Колкото по-стиснат е един мъж, толкова по-голям шанс има жена му да му изневери. Дамите, които търсят щастието си извън семейното легло са категорични, че не получават достатъчно цветя и дарове от благоверния си.

1
Подаръци - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Подаръци от Ezine.bg. Списък на статиите за Подаръци. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Подаръци.
Подаръци - Идеалните подаръци за пораснали момчета

Идеалните подаръци за пораснали момчета

30.12.201601242

Обикновено най-трудно решаваме какъв подарък да вземем на партньора си. Ето защо тук ще Ви предложим 5 идеи, с които да изненадате половинката си

Подаръци - Трите типа мъже според коледните им подаръци

Трите типа мъже според коледните им подаръци

25.12.201601004

Ако сте любопитни да разберете към кой тип спада мъжът до вас, само погледнете коледния подарък, който е избрал за вас. Той бързо ще ви разкрие какъв е нравът на вашата половинка.

Подаръци - Ето какво казват учените за перфектния подарък!

Ето какво казват учените за перфектния подарък!

24.12.20160134

Подаряването на перфектния подарък може да бъде в по-малка степен форма на изкуство и повече наука. Това твърдят група психолози от университета Карнеги Мелон в Пенсилвания, САЩ.

Подаръци - Какви коледни подаръци не харесват повечето мъже

Какви коледни подаръци не харесват повечето мъже

24.12.2016094

И така, макар и да е трудно да разберем какво би се харесало на партньора ни, е много важно поне да не изберем това, което той вероятно не би харесал като подарък.

Подаръци - Дами, ето подходящи подаръци за мъжа до вас

Дами, ето подходящи подаръци за мъжа до вас

19.12.20160477

Представяме ви най-добрите варианти за коледен подарък, който всеки мъж ще оцени. Независимо дали се познавате от скоро или имате дълга връзка, може да се спрете на някое от предложенията в галерията.

Подаръци - Най-тъпите подаръци за мъже

Най-тъпите подаръци за мъже

18.12.2016014421

Колкото и да е трудно да се избере подходящ подарък за една жена, толкова по-трудно е да се направи това за мъж. Господата са доста по-непредсказуеми що се отнася до предпочитание за подаръци.

Подаръци - Разнообразете традиционните подаръци, които подарявате на половинката си

Разнообразете традиционните подаръци, които подарявате на половинката си

15.12.20160390

Като жени е трудно да предположим какъв подарък би се харесал на партньора ни и в повечето случаи прибягваме до класически подаръци като дрехи, парфюми, вратовръзки и т. н.

Подаръци - Господа, за тези коледни подаръци мечтае вашата половинка

Господа, за тези коледни подаръци мечтае вашата половинка

12.12.201601569

Мъжете, които не могат да решат кой е най-подходящият коледен подарък за тяхната половинка, внимателно трябва да се съсредоточат върху следващите редове, защото има определени предмети, които са мечта за всяка жена.

Подаръци - Какво да подарим на баба и дядо за Коледа?

Какво да подарим на баба и дядо за Коледа?

23.12.201501035

Възрастните хора са тези, които най-истински могат да оценят коледните подаръци. Те са наясно, че най-важен е жестът на внимание към тях. Това, че сте помислили и купили нещо специално за тях, говори колко ги уважавате.

Подаръци - Най-изисканите коледни подаръци

Най-изисканите коледни подаръци

21.12.20150772

Коледните празници са времето да развържем кесиите си и да бъдем щедри към най-близките си. Ако сте решили да се бръкнете дълбоко, може да изберете някой от най-скъпите и луксозни подаръци, с които надали ще сбъркате:

Подаръци - Какво да подарим за Коледа според зодията

Какво да подарим за Коледа според зодията

19.12.201505105

Времето за коледните подаръци настъпи и ако ви е все още трудно да решите какво да купите за любимите си хора, ето какво да им вземете според зодиакалния им знак.

Подаръци - Само 13 часа са нужни на жените за избор на коледни подаръци

Само 13 часа са нужни на жените за избор на коледни подаръци

18.12.20150231

Семейните жени с дете отделят по 13 часа и 23 минути в лутане и търсене на идеалния подарък за любимия си мъж. Мъжете пък отделят скромните 4 часа и 10 минути, за да изберат подарък за майката на детето си.