Пълно ръководство за обучение за сексуалното съгласие на деца във всяка възраст

Пълно ръководство за обучение за сексуалното съгласие на деца във всяка възраст

Дори ако имате по-големи деца и сте пропуснали по-ранни уроци, никога не е късно да започнете да преподавате на децата си за значението на сексуалното съгласие.

1

Секс

Секс - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Секс от Ezine.bg. Обзор на статиите за Секс. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Секс.
Секс - Брак без секс - как да го избегнете?

Брак без секс - как да го избегнете?

08.10.20181386

Единият партньор може да не иска да прави толкова често секс, колкото другия. И колкото по-голямо е несъответствието, толкова по-вероятно е единият партньор да се чувства нещастен.

Секс - Как липсата на секс се отразява на тялото ви

Как липсата на секс се отразява на тялото ви

20.09.201802944

Има много причини, заради които да настъпят смущения в сексуалния живот на човек. Такива могат да бъдат стресът, дългите часове в офиса, пътуванията, дори и някои медикаменти.

Секс - Трите ерогенни зони, които често се подценяват

Трите ерогенни зони, които често се подценяват

17.09.20180642

Ерогенните зони са онези области от тялото, които отключват силна страст само при един допир. Някои от тях са добре известни на силния пол, а други са често пренебрегвани.

Секс - Момичета, никога не казвайте това след секс! Ще го прогоните

Момичета, никога не казвайте това след секс! Ще го прогоните

23.08.201801050

Дори и да не са агресивни, някои коментари, направени в този момент, могат да развалят романтичния миг и напълно да провалят една връзка.

Секс - Жените си мислят за чийзбургери, гевреци и котки по време на секс

Жените си мислят за чийзбургери, гевреци и котки по време на секс

23.08.20180202

Някои от тях споделят, че докато мачкат чаршафите, през главите им минават похотливи мисли, но това, което се случва в ума на други, е меко казано озадачаващо.

Секс - Как се променя сексът след появата на децата?

Как се променя сексът след появата на децата?

22.07.20180250

Във въпросното проучване се включили 1000 семейни души. Те признали, че когато все още нямали наследници, месечните им сексуални сесии възлизали на около 20 броя.

Секс - Как да върнем страстта под завивките

Как да върнем страстта под завивките

11.07.20180360

Незнайно как и по какъв начин онази страст, която сте изпитвали един към друг, започва да угасва. Сексът става все по-редко, тъй като и сексуалните желания вече не са толкова силни. Обичта е налице, но страстта угасва. Съществува ли начин да я върнем?

Секс - Тези 2 неща ви правят богиня в леглото според мъжете

Тези 2 неща ви правят богиня в леглото според мъжете

01.07.201802458

За да бъдете незабравима в леглото, според мъжете трябва да притежавате 2 ценни умения. Те до голяма степен зависят от това до колко сте уверена в себе си, така че да не се срамувате да доставите удоволствие на себе си и партньора.

Секс - Как да се справите с еректилната дисфункция

Как да се справите с еректилната дисфункция

24.06.20180858

Докато в миналото проблемите в спалнята оставаха там, то днес за сексуалните затруднения се говори свободно и човек не е нужно да живее с тях. Импотентността, сега често наричана еректилна дисфункция, вече може да се излекува и това важи за всяка възраст.

Секс - Сексът вече не е интересен за младите! Вижте с какво го замениха

Сексът вече не е интересен за младите! Вижте с какво го замениха

10.06.201801100

Сексът вече не е сред приоритетите на младите хора. След като стана ясно, че мнозина предпочитат да поспят или да похапнат пица, вместо да се погушкат с любимия човек. Сега се оказва, че. . .

Секс - Събота е идеалният ден за секс

Събота е идеалният ден за секс

09.06.20180872

Британско проучване установи, че за повечето хора събота е най-предпочитаният ден за секс, а идеалният час за интимни ласки според допитаните е 19. 37 часа.

Секс - Тези признаци показват, че си истинска фурия в леглото

Тези признаци показват, че си истинска фурия в леглото

24.05.201809870

Когато става дума за умения в леглото, няма голямо значение дали лицето ви спазва стандартите за красота и колко килограма сте. В галерия ни може да разберете кои са признаците, които показват, че сте истинска фурия между чаршафите.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни