Неприятни усещания след секс – причини и лечение

Неприятни усещания след секс – причини и лечение

Неприятните усещания след интимни ласки не са нещо необичайно и не трябва да стават повод за притеснение. С правилното третиране те се лекуват скоростно и не пречат на сексуалните отношения между партньорите.

1
Секс - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Секс от Ezine.bg. Обзор на статиите за Секс. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Секс.
Секс - Носите високи токчета – сексуалният ви живот е супер

Носите високи токчета – сексуалният ви живот е супер

08.07.20170100

Високият ток е сигурна индикация, че жената има прекрасен сексуален живот. Ако нещо не върви – просто увеличете сантиметрите. На тока.

Секс - Колко време двойките изчакват първия си път?

Колко време двойките изчакват първия си път?

19.05.20170176

Вижте колко време са склонни да чакат европейските и американските двойки, преди да се отдадат на интимност за пръв път.

Секс - Пикантно! Ето кои са най-горещите му фантазии

Пикантно! Ето кои са най-горещите му фантазии

18.05.20170271

Всеки човек е различен, но дамите са свикнали да поставят мъжете под общ знаменател. Независимо от натрупания опит и предпочитанията в леглото, има няколко универсални неща, които се въртят в главата на всеки мъж.

Секс - Най-нестандартните места, на които холивудските звезди са правели секс

Най-нестандартните места, на които холивудските звезди са правели секс

14.05.20170533

Твърди се, че най-щастливи са двойките, които разнообразяват сексуалния си живот, а няма по-сигурен източник на адреналин от това да правите секс на обществено място.

Секс - Сексът в самолета е отживелица! Вижте къде повелява новата мода

Сексът в самолета е отживелица! Вижте къде повелява новата мода

05.05.20170144

Интимностите в самолета години наред бяха блян за много двойки. От навлизането на модата до днес броят на хората, успели да изживеят това наистина невероятно приключение, е впечатляващ.

Секс - Вижте колко секс правят двойките на 20, 30, 40 и над 50

Вижте колко секс правят двойките на 20, 30, 40 и над 50

28.04.2017011725

Възрастта неминуемо оказва влияние върху желанието и възможностите за интимности. В секса нищо не е задължително, но все пак е добре да се запознаете със статистиката, за да прецените качеството на собствения ви интимен живот.

Секс - Добра ли си в леглото - провери тук

Добра ли си в леглото - провери тук

13.04.201707012

Чудили ли сте се някога как се представяте в леглото? Дамите са особено критични към себе си във всяко едно отношение. Това важи с пълна сила за креватните изпълнения. От целуването, до кулминацията - дамата иска да е изрядна във всеки един аспект.

Секс - Самозадоволяването измества секса! Вижте последствията

Самозадоволяването измества секса! Вижте последствията

12.04.201701072

Векът, в който живеем, е много по-различен от всичко, което до момента се е случвало на човечеството. И въпреки че времето ни ни дава безброй много свободи, бавно и сигурно отнема едно отколешно човешко право – комуникацията и интимността между хората.

Секс - Активен сексуален живот у дома – перфектни на работното място

Активен сексуален живот у дома – перфектни на работното място

10.03.20170168

Хората, които водят активен и удовлетворяващ сексуален живот у дома, постигат много по-добри резултати на работното място. Те просто обожават работата си, резултат от което е, че са по-продуктивни.

Секс - Без секс и гушкане вечер! Вредят на съня

Без секс и гушкане вечер! Вредят на съня

22.02.20170289

Ново проучване гласи, че интимните ласки между чаршиите и гушкането преди сън не са добра идея, защото може да навредите на пълноценната си почивка.

Секс - Причината за лошото му представяне в леглото може да си ти

Причината за лошото му представяне в леглото може да си ти

27.01.20170843

Не само жените се притесняват от представянето си в леглото. Мъжете се страхуват от това дали ще издържат на темпото и дали няма да се изложат. Причина за подобна неувереност може да доведе до неуспех още в самото начало.

Секс - Разбра се с кой тип мъж ще ви е най-приятно под завивките

Разбра се с кой тип мъж ще ви е най-приятно под завивките

04.01.201704893

Мащабни анкети сред представителите на нежния пол определиха кой е типът мъж, с който ще си прекарате най-добре в леглото. Проучването е дело на американски изследователи.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни