Играчите на бинго са номер едно в леглото

Играчите на бинго са номер едно в леглото

0

Почитателите на бингото са истински джакпот в леглото. Освен добри любовници, те са още страстни, лоялни и спонтанни – всичко, от което се нуждае една жена.

1
Секс - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Секс от Ezine.bg. Обзор на статиите за Секс. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Секс.

Популярни

Секс - Мъжете са склонни да пренебрегнат храната заради секса

Мъжете са склонни да пренебрегнат храната заради секса

03.02.2016037

Любовта на мъжа минава през стомаха- да, ама не. Учените са установили, че силният пол е склонен да потисне чувството на глад, когато става въпрос за секс.

Секс - Високите мъже имат повече половинки

Високите мъже имат повече половинки

30.01.20160107

Учени от университета Чапман, Калифорния са установили, че по-високите мъже правят повече секс от ниските. Оказва се, че има пряка връзка между височината, телесната маса и броят на сексуалните актове и партньорките.

Секс - Най-необичайните сексуални фантазии

Най-необичайните сексуални фантазии

29.01.20160228

Учени разкриха кои са най-странните сексуални фантазии на хората. Като такива се считат всяко желание за отклонение от нормата, установена в съвременния живот.

Секс - Пристрастяването към секса е новият бич на обществото

Пристрастяването към секса е новият бич на обществото

25.01.20160154

Сексът може да бъде пристрастяващ, доказаха учени от Кеймбридж. Оказва се, че това изобщо не е нещо хубаво и може сериозно да се отрази на целия ни живот.

Секс - Сексът лекува камъни в бъбреците

Сексът лекува камъни в бъбреците

24.01.20160592

Сексът е най-добрият метод за лечение на камъни в бъбреците. Редовният полов живот води до спонтанно изхвърляне на тези образувания.

Секс - Фитнесът пробужда сексуалния звяр у нас

Фитнесът пробужда сексуалния звяр у нас

20.01.2016094

Ако навръх Нова година сте си обещали, че през 2016 ще се радвате на ново тяло, нова любов и горещи мигове, то със сигурност има начин да изпълните обещанията си, като всичко това може да се случи на едно единствено място - фитнес салонът.

Секс - Местата, на които сексът не върви

Местата, на които сексът не върви

16.01.20160173

Всяка влюбена двойка иска да се радва на добър сексуален живот максимално дълго. За това, разбира се, трябва да се полагат усилия. Най-лесният начин за разнообразяване на сексуалните преживявания е смяна на мястото.

Секс - Невероятни секс факти от цял свят

Невероятни секс факти от цял свят

15.01.20160366

Сексът е нещо, от което всеки се интересува - тайно или не чак толкова. Това е начин както да се възпроизвеждаме, така и да си доставяме удоволствие.

Секс - Сексът е универсално лекарство

Сексът е универсално лекарство

11.01.20160258

Науката е категорична, че всеки, който иска да е здрав, трябва да прави колкото може повече секс. Той е не само приятен, но и изключително полезен и здравословен.

Секс - Идеалното време за секс се определя от възрастта ви

Идеалното време за секс се определя от възрастта ви

04.01.20160736

Часът се оказва сериозен фактор за сексуалното желание, казват група британски учени от университета Оксофорд. Според техните анализи по възрастта на един човек може да се определи и най-подходящото време за секс.

Секс - Какъв е сексът с мъж Овен?

Какъв е сексът с мъж Овен?

21.12.20150273

В сексуален аспект, мъжът Овен винаги търси различното, интересното и необичайното. Казано накратко - всичко, което изглежда обичайно, отегчава този господин и го довежда до истерия.

Секс - Какъв е сексът с жена Риби?

Какъв е сексът с жена Риби?

19.12.20150267

Дамата, родена под този знак, се възбужда със скоростта на светлината, но за да достигне до кулминация има нужда от повече време. Еротични сцени от някой филм или четене на подобни романи учестяват дишането ѝ.

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Секс - полезни материали и идеи от Езине.бг. Авторски публикации за Секс, здравословно хранене, модни тендеции и дома и семейството в журнала на съвременния българин. Научете най-интересното относно Секс. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната страница не е за Секс.