Признаци за сексуална несъвместимост

Признаци за сексуална несъвместимост

0

Сексуалната несъвместимост се проявява при много двойки. Ако правите секс веднъж седмично или по-рядко или вие или партньорът ви не изпитвате изразено сексуално влечение, то най-вероятно имате този проблем.

1
Секс - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Секс от Ezine.bg. Обзор на статиите за Секс. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Секс.
Не спирайте да хвалите мъжа, докато сте в леглотоСекс - Не спирайте да хвалите мъжа, докато сте в леглото

25.08.20150130

По време на любов, и по-специално на орална любов, мъжете трябва да бъдат хвалени, твърдят американски специалисти, заели се да разкрият ключа към мъжкото щастие в кревата.

Случайният секс е новият лек срещу безплодиеСекс - Случайният секс е новият лек срещу безплодие

22.08.2015079

Авторите на това изследване подчертават, че резултатите от него са много ценни, тъй като биха могли да бъдат използвани при борбата с безплодието.

Сексът на третия път бил най-сполучливСекс - Сексът на третия път бил най-сполучлив

18.08.20150233

Третия сексуален контакт носи най-голямо удоволствие за партньорите, казват сексолози. Специалистите казват, че след при третият път, в който са интимни, хората се чувстват много по-уверени.

Палави техники при правенето на орална любовСекс - Палави техники при правенето на орална любов

06.08.20150886

Оралната любов, която жената отдава на мъжа, не трябва да се разглежда само като удоволствие за него – дамите също трябва да се наслаждават на този процес. Днес ще ви запознаем с няколко техники, които ще изпратят партньора ви на седмото небе

Бърз тест: Колко добра сте в леглото?Секс - Бърз тест: Колко добра сте в леглото?

27.07.20150780

Ключът към добрия сексуален живот е в напасването на партньорите или поне така казват всички. Разбира се, има много фактори, които влияят върху доброто представяне под завивките.

Жената-опортюнистка в интимните отношенияСекс - Жената-опортюнистка в интимните отношения

26.07.20150213

Последните наблюдения на психолози показват, че все по-често жените използват секса, за да манипулират половинката си и да постигат целите си.

Любимата секс поза на мъжа издава характера муСекс - Любимата секс поза на мъжа издава характера му

22.07.20150748

Ако сте наблюдателни по време на полов акт, то със сигурност сте забелязали коя секс поза предпочита вашият мъж. Вижте какви тайни нашепва тя за него.

Любимата ви храна определя колко издържате в креватаСекс - Любимата ви храна определя колко издържате в кревата

17.07.20150404

Според това какво обичате да си похапвате, може да се определи какви са и предпочитанията ви в леглото. Ето и някои от най-разпространените храни и какво издават те.

Топ 5 фрази, с които жените отказват секс през ваканциятаСекс - Топ 5 фрази, с които жените отказват секс през ваканцията

14.07.20150360

Британски таблоид публикува изключително интересно проучване. Журналистите са класирали топ 5 на оправдания на жени, които изневеряват, с които отказват на секс на мъжете си по време на ваканция.

Половината от британците са правили секс на публично мястоСекс - Половината от британците са правили секс на публично място

08.07.20150102

24 процента от тях не се притесняват да споделят, че продължават да задоволяват сексуалните си нужди на публични места, дори и след като вече са наясно, че това е в разрез със закона.

Поспаланковците са страшни любовчииСекс - Поспаланковците са страшни любовчии

26.06.20150740

При проблеми в интимния живот първото, което трябва да бъде променено, са часовете, които отделяте за сън, категорични са учените. Учените са се поинтересували и кои са нещата сутрин, които гарантират хубав старт на деня според хората.

Сексът преди изпит - гарант за отлична оценкаСекс - Сексът преди изпит - гарант за отлична оценка

22.06.20150211

Наскоро психолози откриха още полезни въздействия на интимните ласки върху хората.

 • Google+
 • Pinterest

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Секс - полезни материали и идеи от Езине.бг. Авторски публикации за Секс, здравословно хранене, модни тендеции и дома и семейството в журнала на съвременния българин. Научете най-интересното относно Секс. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната страница не е за Секс.