8 причини за по-лек менструален цикъл

8 причини за по-лек менструален цикъл

Ако цикълът ви внезапно стане съвсем лек, това може да ви се стори чудесно. По-малкото кървене ви кара да се чувствате по-комфортно, но то може да е знак за нередност.

1

Стрес

Стрес - най-новите заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Стрес от Ezine.bg. Обзор на статиите за Стрес. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Стрес.
Стрес - Признаци, че стресът ви разболява

Признаци, че стресът ви разболява

17.05.20180303

На всички ни се налага да се справяме със стреса от време на време. В малки количества той дори може да е здравословен. Според проучвания стресът, траещ от няколко минути до няколко часа, може да стимулира по-силното функциониране на имунната система.

Стрес - Ето ги! 10 навика, които ви правят стари!

Ето ги! 10 навика, които ви правят стари!

15.04.2018016798

Всеки човек остарява. Някои от навиците ни обаче ускоряват този процес. Откажете се от тях и обърнете процеса в своя полза. Остарявайте със стил с нашите съвети.

Стрес - 5 изненадващи признака, че стресът ви идва в повече

5 изненадващи признака, че стресът ви идва в повече

07.04.20180880

Задачите на съвременните хора са все повече, а сроковете им се все по-кратки. Остава по-малко време за почивка, а натрупаният стрес резултати в опасни заболявания като рак, диабет и много други.

Стрес - Комбинирйте упражненията със смях за супер фигура

Комбинирйте упражненията със смях за супер фигура

01.04.20180421

Един от най-бързите методи за красива и стройна фигура е да правите упражненията си смеейки се. Това прави физическото натоварване много по-ефективно от обикновените тренировки.

Стрес - Добрият секс страда заради тези 3 неподозирани пречки!

Добрият секс страда заради тези 3 неподозирани пречки!

20.03.2018011330

Оказва се, че много често двойките губят пламъкът в отношенията си заради някои неподозирани пречки, явяващи се пагубни за отношенията им.

Стрес - Лош сън и лош секс – произходът им е един!

Лош сън и лош секс – произходът им е един!

15.03.201802542

Лошият сън и лошият секс имат общ корен. Откритието ще ни помогнем с една стъпка да подобрим два от най-важните аспекти в живота си.

Стрес - Йога позите, които са полезни срещу безплодие

Йога позите, които са полезни срещу безплодие

05.03.20180303

Основно йогата е ефективна за подобряване гъвкавостта и силата на мускулите, както и за освобождаване от стреса и нервното напрежение. Но има и пози, които се смятат за превенция срещу безплодие.

Стрес - Три неща, с които ежедневният стрес може да ви е полезен

Три неща, с които ежедневният стрес може да ви е полезен

02.03.20180547

Вече по навик свързваме думата стрес с нещо негативно, но в новата си книга The Upside of Stress психоложката Кели Макгонъгол казва, че стресът може да има и няколко положителни страни.

Стрес - Тежката истина! Ето на каква възраст намразваме работата си

Тежката истина! Ето на каква възраст намразваме работата си

11.02.201801503

Колкото по-възрастен е един човек, толкова по-силна е непоносимостта му към работата. Причината е, че се чувства нещастен и недооценен. Това, разбира се, не важи за всички.

Стрес - Постоянно си притеснен от всичко и всички? Ето как да си помогнеш

Постоянно си притеснен от всичко и всички? Ето как да си помогнеш

07.02.20180830

Притеснението не е само качество, характерно за подрастващите деца. Често се случва мъже и жени в активна възраст да изпитват притеснение при контакта с други хора. Това се отразява върху отношенията им с другите, а също така и върху мнението на хората

Стрес - Изгони стреса и напрежението с този лесен трик!

Изгони стреса и напрежението с този лесен трик!

12.01.201803271

Лекът за всяка болка на тялото се крие вътре в него. За да се излекуваме, да отслабнем и да сме здрави, е нужно просто за знаем как да използваме енергийните канали на тялото ни.

Стрес - Ако се стресирани, вижте най-бързия начин да се успокоите

Ако се стресирани, вижте най-бързия начин да се успокоите

07.01.201801185

Съществува един бърз и елементарен метод, с който може бързо да се успокоите в по-напрегнатите дни. Средството обаче е дало резултати само при дамите в проучването.