Изненадващи фактори, провокиращи косопада

Изненадващи фактори, провокиращи косопада

Оказва се, че продължителното излагане на стрес е сред факторите, които оказват сериозно негативно влияние върху здравето на косата.

1

Стрес

Стрес - най-новите заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Стрес от Ezine.bg. Обзор на статиите за Стрес. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Стрес.
Стрес - Как да се успокоя, за да забременея

Как да се успокоя, за да забременея

14.07.20180106

При положение, че се опитвате да забременеете, но в продължително време нищо не се случва, се предполага, че вече сте се консултирали със своя гинеколог с цел установяване дали при Вас или партньора Ви няма някакви здравословни причини за този неуспех. Ис

Стрес - Как да се справим с недоспиването и безсънието

Как да се справим с недоспиването и безсънието

25.06.20180416

Недоспиването и безсънието се срещат все по-често, като засягат хора на всякаква възраст и с различни професии. Първа стъпка - създайте си ритуали преди лягане и се старайте да ги спазвате, като например да си взимате топъл душ или да четете хубава книга

Стрес - Как да се успокоя преди изпит?

Как да се успокоя преди изпит?

22.06.2018066

Надали има възрастен, който да не е чувал приказката Полят изпит е взет изпит. Само напомняме да не се прекалява с алкохола, защото с главоболие трудно се взима какъвто и да е изпит. По едно питие за наздраве и стискаме палци на всички!

Стрес - Време ли е за промяна в живота ви, разберете по тези признаци

Време ли е за промяна в живота ви, разберете по тези признаци

03.06.201802041

Казват, че депресията е чумата на 21 век, понеже е емоционално състояние, повечето хора са склонни да пренебрегват. Емоционалните проблеми обаче са също толкова сериозни, колкото и физическите.

Стрес - Как да се справите със стреса от работата

Как да се справите със стреса от работата

25.05.20180160

Предизвиканият от работата стрес е все по-разпространен и нарушава сериозно производителността. Освен за работодателите той е страшен и за служителите, тъй като увеличаването му води до повишаване на риска от развитие на здравословни проблеми.

Стрес - 8 причини за по-лек менструален цикъл

8 причини за по-лек менструален цикъл

22.05.20180379

Ако цикълът ви внезапно стане съвсем лек, това може да ви се стори чудесно. По-малкото кървене ви кара да се чувствате по-комфортно, но то може да е знак за нередност.

Стрес - Признаци, че стресът ви разболява

Признаци, че стресът ви разболява

17.05.20180382

На всички ни се налага да се справяме със стреса от време на време. В малки количества той дори може да е здравословен. Според проучвания стресът, траещ от няколко минути до няколко часа, може да стимулира по-силното функциониране на имунната система.

Стрес - Ето ги! 10 навика, които ви правят стари!

Ето ги! 10 навика, които ви правят стари!

15.04.2018017399

Всеки човек остарява. Някои от навиците ни обаче ускоряват този процес. Откажете се от тях и обърнете процеса в своя полза. Остарявайте със стил с нашите съвети.

Стрес - 5 изненадващи признака, че стресът ви идва в повече

5 изненадващи признака, че стресът ви идва в повече

07.04.201801023

Задачите на съвременните хора са все повече, а сроковете им се все по-кратки. Остава по-малко време за почивка, а натрупаният стрес резултати в опасни заболявания като рак, диабет и много други.

Стрес - Комбинирайте упражненията със смях за супер фигура

Комбинирайте упражненията със смях за супер фигура

01.04.20180471

Един от най-бързите методи за красива и стройна фигура е да правите упражненията си смеейки се. Това прави физическото натоварване много по-ефективно от обикновените тренировки.

Стрес - Добрият секс страда заради тези 3 неподозирани пречки!

Добрият секс страда заради тези 3 неподозирани пречки!

20.03.2018011456

Оказва се, че много често двойките губят пламъкът в отношенията си заради някои неподозирани пречки, явяващи се пагубни за отношенията им.

Стрес - Лош сън и лош секс – произходът им е един!

Лош сън и лош секс – произходът им е един!

15.03.201802592

Лошият сън и лошият секс имат общ корен. Откритието ще ни помогнем с една стъпка да подобрим два от най-важните аспекти в живота си.