Наръчник на перфектната домакиня - цветя за чист въздух

Наръчник на перфектната домакиня - цветя за чист въздух

0

Всяка жена може да се похвали с наличието на поне няколко саксии със стайни растения у дома. Освен че придават завършен вид на всяко помещение, много цветя всъщност са полезни за здравето на семейството, тъй като прочистват въздуха.

1
Цветя - последните заглавия, избрани публикаци и препоръки. Информация на тема Цветя от Ezine.bg. Списък на статиите за Цветя. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Цветя.

Популярни

Цветя - Икебана - изкуството за подреждане на цветя

Икебана - изкуството за подреждане на цветя

04.07.20150314

Икебана е традиционно японско изкуство за аранжиране на цветя и буквално може да се преведе като да вдъхнеш живот на цветята. В японската култура съществуват много стилове, според които се оформя икебана.

Цветя - Как да се грижим за цветята при зимни условия

Как да се грижим за цветята при зимни условия

21.01.20150619

Грижите за стайните растения през зимните месеци са по-различни в сравнение с останалите сезони в година, понеже слънчевата светлина не грее толкова активно.

Цветя - Орхидеите скоро ще изчезнат от Куба

Орхидеите скоро ще изчезнат от Куба

14.01.20150393

Над 300 вида орхидеи, които растат в Куба, скоро ще изчезнат, съобщават специалисти от сдружение на ботаниците от Хавана. Често орхидеите са наричани аристократите сред цветята

Цветя - Какво цвете да сложим във всяка стая на дома

Какво цвете да сложим във всяка стая на дома

09.12.201402519

За създаване на още по-голям уют във всеки дом трябва да има цветя. Ако се притеснявате, че няма да можете да отгледате цветето, изберете си такива стайни растения, които не изискват толкова много грижи.

Цветя - Пет задължителни вещи за всеки дом

Пет задължителни вещи за всеки дом

29.09.201404546

За да обзаведете дома си по възможно най-естетически и модерен начин, ви е необходим съвета на специалист. Но не ви трябва професионална намеса за избора на някои вещи, които трябва да присъстват във всеки дом.

Цветя - Какви цветя са подходящи за мъж?

Какви цветя са подходящи за мъж?

14.08.20140506

Цветята са красив и символичен елемент към подаръка както за жените, така и за мъжете. За да изберем точните цветя за мъж обаче, е нужно да се съобразим с няколко прости правила.

Цветя - Гледане на цветя на балкона

Гледане на цветя на балкона

05.07.201412946

Ако искате да направите балкона си като цветна градина, трябва да се съобразите освен с атмосферните условия и с вида на цветята, които ви харесват и на които сте се спрели.

Цветя - Мъжът Телец ухае на цветя

Мъжът Телец ухае на цветя

29.06.201402654

Различните хора харесват различни аромати взависимост от зодията си. Близнаците сменят ароматите като носни кърпички, а Телецът предпочита уханието на цветя, независимо от пола.

Цветя - Да превърнем балкона в мини градина

Да превърнем балкона в мини градина

15.05.201315749

Независимо от това колко голям е балконът ви, може да го превърнете с лекота в мини градина, която да ви радва през цялото лято.

Цветя - Саксийни цветя, лесни за отглеждане

Саксийни цветя, лесни за отглеждане

07.01.201314448

Няма домакиня, която да не обича цветята, но за съжаление доста от тях са много капризни за отглеждане. За това, ако обичате цветята, но нямате достатъчно време и условия да се грижите за тях, предлагаме няколко непретенциозни стайни растения

Цветя - На булка подарявайте рози и кали

На булка подарявайте рози и кали

28.11.201201499

Какви цветя се подаряват при различните поводи за празници. Какво да подарим на булка, какви цветя да изберем за рожден ден, какви букети се носят на юбилей.

Цветя - Удължете живота на цветята с кока кола

Удължете живота на цветята с кока кола

12.11.201202015

Кока-колата удължава живота на цветята във вазата. Специалисти по ботаника в Холандия установиха, че и други газирани напитки като Фанта и Спрайт удължават живота на цветята.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Цветя - любопитни материали и препоръки от Езине.бг. Всичко за Цветя, твоето здраве, красота и дома в сайта на съвременния българин. Разгледайте най-новото на тема Цветя. Обадете ни се ако инфромацията на текущата страница не е за Цветя.