Какво цвете да сложим във всяка стая на дома

Какво цвете да сложим във всяка стая на дома

0

За създаване на още по-голям уют във всеки дом трябва да има цветя. Ако се притеснявате, че няма да можете да отгледате цветето, изберете си такива стайни растения, които не изискват толкова много грижи.

1
Цветя - последните заглавия, избрани публикаци и препоръки. Информация на тема Цветя от Ezine.bg. Списък на статиите за Цветя. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Цветя.

Популярни

Цветя - Цветята ни предпазват от грип! Вижте как

Цветята ни предпазват от грип! Вижте как

25.04.20160119

Цветята успяват да погълнат и онези микроскопични частици, които излизат от дихателните пътища на обитателите на дома и техните гости. А в много случаи те са пълни с вируси и микроби

Цветя - Какво издава за вас късметлийското ви цвете?

Какво издава за вас късметлийското ви цвете?

24.04.20160278

Вижте на кое цвете приличате според деня на раждането си и започнете да го отглеждате у дома си, защото то ще ви донесе здраве, късмет и успех!

Цветя - Наръчник на перфектната домакиня - цветя за чист въздух

Наръчник на перфектната домакиня - цветя за чист въздух

28.07.20150637

Всяка жена може да се похвали с наличието на поне няколко саксии със стайни растения у дома. Освен че придават завършен вид на всяко помещение, много цветя всъщност са полезни за здравето на семейството, тъй като прочистват въздуха.

Цветя - Икебана - изкуството за подреждане на цветя

Икебана - изкуството за подреждане на цветя

04.07.20150398

Икебана е традиционно японско изкуство за аранжиране на цветя и буквално може да се преведе като да вдъхнеш живот на цветята. В японската култура съществуват много стилове, според които се оформя икебана.

Цветя - Как да се грижим за цветята при зимни условия

Как да се грижим за цветята при зимни условия

21.01.20150637

Грижите за стайните растения през зимните месеци са по-различни в сравнение с останалите сезони в година, понеже слънчевата светлина не грее толкова активно.

Цветя - Орхидеите скоро ще изчезнат от Куба

Орхидеите скоро ще изчезнат от Куба

14.01.20150460

Над 300 вида орхидеи, които растат в Куба, скоро ще изчезнат, съобщават специалисти от сдружение на ботаниците от Хавана. Често орхидеите са наричани аристократите сред цветята

Цветя - Пет задължителни вещи за всеки дом

Пет задължителни вещи за всеки дом

29.09.201404818

За да обзаведете дома си по възможно най-естетически и модерен начин, ви е необходим съвета на специалист. Но не ви трябва професионална намеса за избора на някои вещи, които трябва да присъстват във всеки дом.

Цветя - Какви цветя са подходящи за мъж?

Какви цветя са подходящи за мъж?

14.08.20140619

Цветята са красив и символичен елемент към подаръка както за жените, така и за мъжете. За да изберем точните цветя за мъж обаче, е нужно да се съобразим с няколко прости правила.

Цветя - Гледане на цветя на балкона

Гледане на цветя на балкона

05.07.201413322

Ако искате да направите балкона си като цветна градина, трябва да се съобразите освен с атмосферните условия и с вида на цветята, които ви харесват и на които сте се спрели.

Цветя - Мъжът Телец ухае на цветя

Мъжът Телец ухае на цветя

29.06.201402847

Различните хора харесват различни аромати взависимост от зодията си. Близнаците сменят ароматите като носни кърпички, а Телецът предпочита уханието на цветя, независимо от пола.

Цветя - Да превърнем балкона в мини градина

Да превърнем балкона в мини градина

15.05.201315900

Независимо от това колко голям е балконът ви, може да го превърнете с лекота в мини градина, която да ви радва през цялото лято.

Цветя - Саксийни цветя, лесни за отглеждане

Саксийни цветя, лесни за отглеждане

07.01.201314928

Няма домакиня, която да не обича цветята, но за съжаление доста от тях са много капризни за отглеждане. За това, ако обичате цветята, но нямате достатъчно време и условия да се грижите за тях, предлагаме няколко непретенциозни стайни растения

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Цветя - любопитни материали и препоръки от Езине.бг. Всичко за Цветя, твоето здраве, красота и дома в сайта на съвременния българин. Разгледайте най-новото на тема Цветя. Обадете ни се ако инфромацията на текущата страница не е за Цветя.