Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Учител влюбен в мен?

Учител влюбен в мен?
Бързам да споделя съня, който ме г в три през нощта. Бързам не от страх, че ще го забравя, а защото мисълта за него не ми дава покой. . .

Аз съм ученичка в края на гимназиалния етап от образованието си. Преди година в училище назначиха учител - млад, току що завършил. Преподаваше ни няколко седмици, защото така се бяха стекли обстоятелствата. Познавахме се бегло, но и до днес не се подчиняваме по коридорите.

Нищо особено на пръв поглед, докато той не попадна в един твърде необичаен сън. Сънувах, че съм в неговия кабинет, а той раздаваше контролни листове. Всички бяха копия, само моят - оригинал. Това ме накара да се вгледам по-внимателно.

Открих, че с молив в празното пространство той ми честити рождения ден. И тук идва странното: (не помня как се почувствах в момента на четенето, но сега съм адски объркана): в пожеланието той ясно и конкретно заявяваше, че иска да има връзка с мен. Да имам деца от него.

Не знам как привлякоха този сън. За мен този човек е нищо повече от професионалист в работата си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
greenapple
greenapple
02.12.2014 23:28
Малко вероятно е учителят да е "влюбен" в теб, все пак. Но това не ти прачи да се насладиш на емоциите си .:)
3
3
greenapple
greenapple
02.12.2014 23:26
Една проста фантазия, тъй като ти липсва реален мъж на момента, който да удовлетворява изискванията ти пълноценно. Нищо повече. И аз сънувам моя колега, с когото имаме закачка от 1 година насам и който е верен на жена си и не е коцкар. Това, само по себе си, не означава нищо.
1
4
Ели
Ели
29.11.2014 23:24
Когата сънуваш даден човек,означава или,че го харесваш или просто ти липсва,до колкото разбрах ви е преподавал няколко седмици,мила ти определено си падаш по него,не ми разправяй тия,че е нищо за теб ;)
8
0
Димитър
Димитър
29.11.2014 22:41
Май историята ти трябва да се казва ''Ученичка,влюбена в учител''.
13
44

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: