Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Бившият на най-добрата ми приятелка е влюбен в мен

Бившият на най-добрата ми приятелка е влюбен в мен

Бившият на най-добрата ми приятелка е влюбен в мен
Здравейте,

Може би съм решила, но човек винаги може да размисли. . . Споделете вашето мнение.Историята е следната:
Преди година ми се сваляше гаджето на най-добрата ми приятелка. Обичам я. Тя е страхотен човек. Винаги ме е подкрепяла. Немислимо ми е да приключим заради мъж. Аз си имах приятел тогава. Нещата между тях не вървяха. Видимо и между мен и моя приятел не вървяха въпреки че се стараех да замазвам и да не личи. Тогава останахме само двамата и той ми каза директно, че приключва с нея и ми намекна че си подхождаме двамата повече, като заби че е забелязал отношенията ни с моя приятел. Аз се дръпнах.

Казах му че тя ми е много скъп човек и си тръгнах. Не сме се виждали от тогава. Всъщност донякъде е прав. Двамата бихме си подхождали много. Имаме еднакви интереси и малкото време което сме прекарали заедно /беше случайност и с дистанция на приятели/ беше много много приятно. Имаше и тръпка. Те двамата приключиха още тогава. За това и повече не сме се виждали.

Моята връзка приключи преди няколко месеца. Беше доста измъчен финал. Смених си статуса във фейс. Той е забелязал. Все още е сам. И ми предлага да заминем заедно на екскурзия извън страната. Изкушавам се. Мисля че ще си изкараме страхотно, поне така си мисля. Но си представям как ще се почувства моята приятелка, която в момента пак е сама, поне да имаше някой. . . и е нещастна.

И 99% от мен казват НЕ. Тя е повече от една авантюра с идея за любов. Другата ми приятелка казва че съм тъпа ако толкова време се харесваме и т. н и че те отдавна са приключили и не е кофти от моя страна. Но аз се измъчвам доста в тази ситуация.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Дани
Дани
18.05.2014 01:15
Виж сега,какво като е имала няколко гаджета,след него?Може да са били в опит да го забрави.И да казва,че не го обича?Може и да не го,"обичам" е силно понятие,но може и да има някакви чувства.Може и от инат да казва,че няма нищо към него.Въпроса е,че НЕ СИ СТРУВА,все пак приятелката ти те подкрепя,обича те и т.н.малко са такива приятелки.Момчета има под път и над път,така че сама си прави изводите! :)
0
0
Razlichna
Razlichna
17.05.2014 13:52
Недей, не прави тази грешка, не си разваляй приятелството. И знаеш ли защо? Защото не е кой знае какво да се влюбиш и отминава много бързо. А истинското приятелство е за цял живот. Всъщност много фактори играят роля- например на колко сте години. Ако не сте във възраст за създаване на семейство и този не е, така да се каже, духовната ти половинка (ако е така, значи е предназначен за теб, не за нея и само тогава можеш да направиш изключение), значи любовта ви ще умре бързо и ще останеш и без приятелка. А ти сама казваш, че ще е авантюра с евентуална идея за любов. Щом интуицията ти не ти е казала мигновено, че този е човекът, значи, не се хаби, този е един от многото и още утре ще го забравиш и ще се влюбиш в друг. Ако наистина е твоят човек, то съдбата ще ви срещне пак в по-подходящо време, когато приятелката ти няма да страда. Но за сега се откажи. И аз имам приятелка, която ми е много скъпа и от години е влюбена в един мъж, но не смее да му признае чувствата си, а той явно нищо не изпитва към нея, щом са заедно толкова често и не е направил първата крачка. Та, мисълта ми е, че на мен някак ми допадна този човек, а и той сякаш ме загледа, но не бих си позволила да имам нещо с него, макар че двамата с приятелката ми нямат връзка и никога не са имали. Защото знам, че той не е моята половинка, любовта ще отмине, поне за мен (аз много бързо се влюбвам и разлюбвам)и така ще нараня нея, а може би и него. А тя ми е наистина скъпа. Така че прецени обективно цялата ситуация и виж кой е по-важен за теб.
0
0
SiEs
SiEs
16.05.2014 21:36
Ами не знам и аз... Имаше няколко гаджета след него... когато е ставало на въпрос казва че никога не го е обичала. Но се опитах деликатно да повдигна въпроса и реагира някак остро... Каза че те все още се имали като приятели а знам че не е така. И май по - добре да му откажа....
1
0
Дани
Дани
15.05.2014 23:56
Тя влюбена ли е в него?Ако още е,не прави тази грешка.Ако вече изобщо не й пука и няма против,може и да започнеш да се занимаваш с него.Все пак не забравяй,една приятелкае по-важна от едно момче! ;)
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: