Когато детето яде много

Когато детето яде много

Чували сте как много майки се оплакват колко злояди са децата им. Но има и деца, които преяждат. Вижте как да се справите с повишения апетит при децата.

1

Популярни

Отглеждане на Детето - Кога детето отказва да яде и как да го накараме

Кога детето отказва да яде и как да го накараме

20.03.2019032

Когато става въпрос за хранителни навици, е трудно да се предскаже поведението на малкото дете. Понякога децата са много злояди. Кога детето отказва да яде и как да го накараме?

Отглеждане на Детето - За и против записването на децата на бойни изкуства

За и против записването на децата на бойни изкуства

18.03.2019028

Бойните изкуства за деца могат да научат вашите наследници на много. Нека разгледаме по-подробно ползите и вредите от бойните изкуства за деца.

Отглеждане на Детето - Как детето да свикне с детската градина

Как детето да свикне с детската градина

09.03.2019057

Тръгването на детска градина е стресиращо за родителите, които осъзнават, че детето вече е достатъчно голямо, за да има собствени занимания извън дома. Но това може да е много по-притеснително за детето. Как детето да свикне с детската градина?

Отглеждане на Детето - Как да се справя с дисциплината на детето?

Как да се справя с дисциплината на детето?

04.03.2019041

Какво точно е дисциплината? Това е процесът на преподаване на детето ви какъв тип поведение е приемливо и какъв не. С други думи, дисциплината учи детето да спазва правилата.

Отглеждане на Детето - Какво да правим при фебрилен гърч на детето?

Какво да правим при фебрилен гърч на детето?

28.02.2019054

Със сигурност да видите детето си, изпаднало във фербилен гърч, е особено стряскащо. Но най-важното, което трябва да направите в подобна ситуация, е да не изпадате в паника, а да окажете помощ.

Отглеждане на Детето - Забавено речево развитие при децата

Забавено речево развитие при децата

26.02.2019044

Както и при другите умения в етапите на развитие при децата, възрастта, на която учат езика и започват да говорят, може да варира. Много бебета мърморят мама и тати много преди първия си рожден ден. Кога говорим за забавено речево развитие?

Отглеждане на Детето - Как да възпитаваме момче

Как да възпитаваме момче

25.02.20190106

Всяко дете расте със своите индивидуални способности и потребности и именно с тях трябва да се съобразявате. Все пак има някои различия, които се забелязват по отношение на това дали ще възпитавате син или дъщеря.

Отглеждане на Детето - Нормативи за теглото и ръст на децата

Нормативи за теглото и ръст на децата

19.02.2019056574

Растежът на децата на ръст и килограми е много важен. Стандартни мерки за растежа и теглото на децата могат да бъдат дадени само до 7 годишна възраст.

Отглеждане на Детето - Поведенчески проблеми при децата

Поведенчески проблеми при децата

15.02.2019035

През последните години все повече се говори за поведенческите проблеми сред децата. Причините са няколко – на първо място, в съвремието се възприе концепцията, че не срамно да се потърси помощ от психолог.

Отглеждане на Детето - Вредно или полезно е децата Ви да гледат телевизия

Вредно или полезно е децата Ви да гледат телевизия

12.02.2019063

Повечето деца днес имат телевизори, таблети и смартфони още преди да могат дори да карат колело. Но как гледането на телевизия засяга децата и вредно ли е за тях?

Отглеждане на Детето - Кога детето отказва да яде и как да го накараме

Кога детето отказва да яде и как да го накараме

12.02.2019043

Няма нищо по-лошо от това да прекарате часове в подготовка и сервиране на храна за вашето дете, а накрая то да избута чинията си и да откаже да яде. Как да накарате детето да яде, без да му е неприятно

Отглеждане на Детето - Кога и как да наказваме детето?

Кога и как да наказваме детето?

05.02.2019053

Дисциплината е да помагате на децата да се научат да се държат по подходящ начин. Можете да използвате набор от стратегии за дисциплина, за да научите детето на добро поведение. Кога и как да наказваме детето?

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни