ezine.bg»Статии»Семейство»Отглеждане на детето
Отглеждане на детето

Отглеждане на Детето

Отглеждането на детето от А до Я. Как да отглеждаме и възпитаваме правилно нашите деца.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Медитация за деца - техника с камъчетаМедитация за деца - техника с камъчета
16 Януари
Често родители се оплакват от това, че децата им не са достатъчно съсредоточени, щастливи или спокойни. Ако и вие имате този проблем, тогава можете да опитате медитацията за деца с камъчета.
Как да предпазим децата в интернетКак да предпазим децата в интернет
14 Януари
Всеки родител може да направи много, за да защити собствените си деца от опасностите, с които е изпълнена глобалната мрежа. Тази защита условно може да се раздели на психологическа и техническа.
Как децата да ядат повече зеленчуциКак децата да ядат повече зеленчуци
08 Януари
Всички възрастни са наясно колко полезни са зеленчуците и защо е важно децата да ги ядат всеки ден. Как децата да ядат повече зеленчуци?
Съвети как да храните капризни малки децаСъвети как да храните капризни малки деца
06 Януари
Храненето и хранителните навици на детето са основна тема във всяко домакинство, което има капризно малко дете. Съвети как да храните капризни малки деца.
Как да спрем разстройството при децата?Как да спрем разстройството при децата?
28 Дек.
Разстройството при децата е не просто неприятно и предизвикващо тревожност у родителите явление, но може да бъде и много опасно състояние. Как да спрем разстройството при децата?
Роля на бащата при отглеждането на детеРоля на бащата при отглеждането на дете
26 Дек.
Въпреки че майка често е първият и основен болногледач на детето, бащите също са изключително важни за отглеждането на щастливи и успешни деца. Бащите са важни за социалното развитие на децата
За християнската традиция днес е Денят на бащатаЗа християнската традиция днес е Денят на бащата
26 Дек.
На 26 декември православната църква почита паметта на праведен Йосиф, който е отгледал Исус Христос като свой син. По този повод днешния ден се отбелязва и като Деня на бащата.
Родителски грешки, които трябва да избягвате, ако сте мащехаРодителски грешки, които трябва да избягвате, ако сте мащеха
20 Дек.
Не е лесно да си втори родител. Като начало, трябва да оправдаете много очаквания от доведените си деца - те може да не са напълно възприемчиви към идеята доведеният родител да влезе в живота им.
Как да накараме детето да ядеКак да накараме детето да яде
19 Дек.
Повечето родители са се сблъсквали с отказа на детето от ядене. Това явление може да прерасне от единични случаи в константно явление. Как да накараме детето да яде?
Как да отучим детето от залъгалкатаКак да отучим детето от залъгалката
19 Дек.
Ако искате да отучите вашето бебе да използва залъгалката или по-точно биберона, но не знаете как, в тази статия ще ви дадем съвети как това да стане лесно.