ezine.bg»Статии»Семейство»Отглеждане на детето
Отглеждане на детето

Отглеждане на Детето

Отглеждането на детето от А до Я. Как да отглеждаме и възпитаваме правилно нашите деца.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Холандските тайни за отглеждане на щастливо детеХоландските тайни за отглеждане на щастливо детеВсеки родител полага усилия в отглеждането на детето си, за да може то да расте здраво и щастливо. Според последните проучвания обаче, се оказва че холандските деца са най-щастливите на света. Вижте повече:
Богати на протеини храни за твоето детеБогати на протеини храни за твоето детеДецата трябва да се хранят не само здравословно но и балансирано, защото това е важна част от техния растеж и развитие. Един от основните хранителни компоненти е протеинът и вие може би се чудите дали вашето дете приема достатъчно протеини с храната си.
Съвети, ако отглеждате дете вегетарианецСъвети, ако отглеждате дете вегетарианецПрез последното десетилетие вегетарианството сред децата стана масово, скорошно проучване направено в Америка установи че 1, 4 млн. души на възраст между 8 и 18 години са вегетарианци по собствен избор. Съвети, ако отглеждате дете вегетарианец.
Осиновяване на по-голямо дете - какво трябва да знаемОсиновяване на по-голямо дете - какво трябва да знаемОсиновяването е едно от най-благородните деяния, които човек може да направи. В повечето случаи обаче хората, решили да дадат възможност на дете да живее нормален живот, искат малко дете. Какво трябва да знаем за осиновяването на голямо дете?
Най-полезните първи храни за бебетоНай-полезните първи храни за бебетоПървите дни и месеци са едни от най-важните в живота на децата, като тогава те започват да се адаптират към новия свят около тях и да го опознават. Най-полезните първи храни за бебето:
Кога прохождат децата?Кога прохождат децата?Първите стъпки на бебето са запомнящо се събитие и важен етап в живота на цялото семейство. Кога прохождат децата?
Кога проговарят децата?Кога проговарят децата?Всички ние си мечтаем един ден да имаме крепко семейство и в къщата ни да звъни детски смях. А кога проговарят децата и какво трябва да знаем? Вижте повече:
С много деца старостта при жените идва по-бързоС много деца старостта при жените идва по-бързоМногото деца са радост в дома, но заедно с това те неусетно крадат от младостта на майките. Раждането и отглеждането на многобройна челяд, както и обслужване на нуждите на много хора са предпоставки жената да се почувства по-стара.
Медитация за деца - техника с камъчетаМедитация за деца - техника с камъчетаЧесто родители се оплакват от това, че децата им не са достатъчно съсредоточени, щастливи или спокойни. Ако и вие имате този проблем, тогава можете да опитате медитацията за деца с камъчета.
Никога не казвайте тези грешни фрази на децата си!Никога не казвайте тези грешни фрази на децата си!Някои родителски фрази за грешни. Кои фрази не бива да казвате на детето си, ако искате то да е психически нестабилно.