Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои зодии ще срещнат любовта в края на зимата

Кои зодии ще срещнат любовта в края на зимата

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
3 от 3 Снимки

3. Везни


Дълго време се искахте да се разделите със свободата си, но ето че дойде времето да намерите обект на чувствата си и да се впуснете в завладяваща и незабравима любов. В следващите няколко седмици в живота ви ще появи човек от друго населено място, който ще преобърне представата ви за света и ще ви накара да погледнете на него със съвсем други очи.

С тази личност ще преоткриете себе си и ще пренаредите приоритетите си. Най-сетне ще си дадете сметка кое всъщност е най-важно за вас и ще бъдете готови за семейство и деца.

Наближават краят на зимните дни и сигурно много от вас са започнали да си правят планове как да прекарат следващите месеци. Ако се притеснявате, че и този път ще сте единствените без половинка, не бързайте с негативните прогнози.

Има три зодии, които ще намерят партньор в края на зимата. Вижте кои късметлиите в галерията по-горе и проверете дали и вие сте сред тях.

А ако все пак любовта ви подмине в следващите седмици, не тъжете. Все някога и вас ще ви уцелят стрелите на Купидон. Дотогава се радвайте на свободата си и не спирайте да се забавлявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати