Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Гювеч по Манастирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч по Манастирски

Гювеч по Манастирски

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за гювеч по манастирски в Ezine.bg.
Ориз по манастирски с маслиниОриз по манастирски с маслини
Сервирайте ориза по манастирски с маслини, поръсен с магданоз....
Печурки по манастирскиПечурки по манастирски
Поднесете печурките по манастирски топли с чудна содена питка....
Имамбаялдъ по манастирскиИмамбаялдъ по манастирски
Сервира се имамбаялдъ по манастирски поръсена с нарязан пресен магданоз....
Дробчета по манастирскиДробчета по манастирски
Дробчетата по манастирски са готови!...
Кюфтета по манастирскиКюфтета по манастирски
Смъкнете от котлона вашите кюфтета по манастирски. Пасирайте доматения сос (по желание)....
Ориз по манастирскиОриз по манастирски
5
Отделно в по-голям съд загрейте 80-100 мл олио и запържете последователно накълцания лук, нарязаните на кубчета моркови и чушка, нарязаните на филии...
Боб по манастирскиБоб по манастирски
6
В тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и моркови...
Манастирски гювеч с оризМанастирски гювеч с ориз
Готовият манастирски гювеч с ориз се поръсва с нарязан на дребно пресен магданоз....
Манастирски гювеч с месоМанастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Гъбена чорба по манастирскиГъбена чорба по манастирски
Поднесете гъбената чорба по манастирски топла, подправена с 1 с.л. оцет. Да ви е сладко!...
Пълнени домати по манастирскиПълнени домати по манастирски
Доматите се измиват и се издълбават. Лукът се нарязва на дребно и се задушава в растителното масло до омекване, след което се прибавят изчистените...
Сух грах по манастирскиСух грах по манастирски
Вари се в същата вода заедно с растителното масло, едро нарязания лук, чесъна, доматеното пюре, трохите от хляба и сол до омекване, като се добавя по...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
53
40
32
21
10
Дай твоята оценка: