Ezine.bg»Избрани Колекции»Капама Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Слагаме в студена фурна и печем за 2 часа така приготвената коледна капама в гювеч....

Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....

1

В пръстен гювеч редим на пластове първо тиква, после месото с лука и ориза. Най – отгоре слагаме резенчета домати....

Затворете съда с капака и сложете гювеча в студена фурна да се пече на 200 градуса за 1 час....

Сваряваме в тенджерата под налягане месото за около 90 минути, като към него добавяме нарязаният на ивици и запечен на котлона морков и нарязана на...

Посолявате рибите и оставяте да престоят 30 минути. Обелвате доматите и ги режете на дребно.
Поставяте ги в глинен съд. Овкусявате с черен пипер...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
52
45
31
22
10
Дай твоята оценка: