Изобретиха хапче, спиращо мерака за алкохол

Изобретиха хапче, спиращо мерака за алкохол

Ако в края на работния ден, прибирайки се вкъщи, пожелаете чаша вино, студена бира или голям джин с тоник, няма да сте единствен. Този чест импулс към алкохола обаче може да бъде изпуснат от контрол и неусетно да си навлечем големи неприятности.

1

Алкохолици

Алкохолици - актуални статии, авторски публикаци и препоръки. Практична информация за Алкохолици от Ezine.bg. Преглед на статиите за Алкохолици. Онлайн журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Алкохолици.
Алкохолици - Рогоносците имат по-лошо физическо и психическо здраве

Рогоносците имат по-лошо физическо и психическо здраве

09.07.20170127

Изневярата е сред най-стресиращи събития в живота на един човек, а ново проучване показва, че гневът и огорчението са само бели кахъри в сравнение с психологическите и физическите травми, които може да ни причини неверният партньор.

Алкохолици - Фитнес срещу алкохолизъм – нов метод за лечение

Фитнес срещу алкохолизъм – нов метод за лечение

30.05.20170191

Фитнесът може да ни помогне да се отървем от излишните мазнинки, да направим тяло за лятото и да се отървем от алкохолизма. Колкото и странно да ви се струва, последното също е вярно.

Алкохолици - Обичате чашката? Тичайте към фитнеса!

Обичате чашката? Тичайте към фитнеса!

12.09.20160219

Ако алкохолът е част от вашата седмична рутина, трябва на всяка цена да намерите време за тренировка във фитнеса. Ново проучване показва, че редовната физическа активност може да помогне да се балансира вредното въздействие на алкохола.

Алкохолици - Ако сте човек, който пие редовно, трябва да прочетете тази статия!

Ако сте човек, който пие редовно, трябва да прочетете тази статия!

29.08.2016020820

Редовната употреба на алкохол може да причини проблеми със съня, недостиг на ценни витамини и понижено настроение. Тя може да бъде дори опасна за живота.

Алкохолици - Професиите, в които най-често посягат към алкохола

Професиите, в които най-често посягат към алкохола

25.10.201504265

Служителите на определени сфери са по-склонни да прекаляват с алкохола, установи американско проучване. Не малко хора приключват работния ден с питие, но при определени професии чашите с алкохол надвишават 5 за една вечер

Алкохолици - Приложение помага на алкохолици да спрат пиенето

Приложение помага на алкохолици да спрат пиенето

14.05.20150563

За модерен метод, с който новите технологии влизат на помощ в борбата с алкохолизма, съобщава вестник Хералд сън. Ново приложение за смартфон успешно помага на хората, които прекаляват с чашката

Алкохолици - Какво отключва агресията при пиене

Какво отключва агресията при пиене

05.10.201303047

Употребата на големи количества алкохол е честа причина за скандали и насилие в едно семейство.

Алкохолици - Учени разработват лек срещу алкохолизъм

Учени разработват лек срещу алкохолизъм

11.02.201301366

Алкохолизмът е един от бичовете на съвременния човек. Според неофициални данни на Асоциацията на анонимните алкохолици броя на хората в България в плен на този порок е близо 80 000 души. Други 500 000 души злоупотребяват редовно

Алкохолици - Какво да направим, ако мъжът ни прекалява с алкохола

Какво да направим, ако мъжът ни прекалява с алкохола

15.09.2012015093

Според проучвания България е на трето място по консумация годишно на твърд алкохол. Алкохолно зависимите обикновено стават агресивни, когато им заговорите за проблема с чашката