Може ли и как се лекува депресия без антидепресанти?

Може ли и как се лекува депресия без антидепресанти?

Депресията е състояние, в което човек се променя психически, а понякога и визуално. Може ли и как се лекува депресия без антидепресанти?

1

Антидепресанти

Антидепресанти - актуални заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация за Антидепресанти от Ezine.bg. Списък на статиите за Антидепресанти. Онлайн журнал за здраве, звезди, дом, семейство и Антидепресанти.
Антидепресанти - Средства срещу лека депресия

Средства срещу лека депресия

07.06.201801234

Депресията е заболяване, което не трябва да се пренебрегва. Ако състоянието ви е тежко, антидепресантите могат да спасят живота ви. Но медикаментите имат не само ползи, а и странични ефекти. Експертите смятат, че за хората с лека депресия те могат да са п

Антидепресанти - Коледните подправки повдигат настроението ни

Коледните подправки повдигат настроението ни

26.12.20150255

Оказва се, че приповдигнатото коледно настроение няма нищо общо с магия, а се дължи на различни уникални съставки в коледните подправки, които действат като антидепресанти.

Антидепресанти - Чай от златовръх лекува депресия

Чай от златовръх лекува депресия

03.04.201501407

Учените са категорични, че билката златовръх или родиола трябва да продължи да бъде изследвана и хората могат да се обръщат по-често към нея, отколкото към антидепресантите, които имат и своите странични ефекти.

Антидепресанти - Лейди Гага на антидепресанти - мислела за самоубийство

Лейди Гага на антидепресанти - мислела за самоубийство

27.10.20140244

Изпълнителката Лейди Гага призна пред своите фенове, че всеки ден пие лекарства против депресия. Певицата направи изповедта пред многобройните си почитатели на концерт в Лондон.

Антидепресанти - Антидепресанти срещу Алцхаймер

Антидепресанти срещу Алцхаймер

20.06.201401165

Последни проучвания посочват, че употребата на такива препарати повлияват положително болестта Алцхаймер.

Антидепресанти - Дебелеем от хапчета за кръвно и витамини

Дебелеем от хапчета за кръвно и витамини

03.05.201408175

Неконтролируемото затлъстяване на милиони хора по света намери своето обяснение. Дебелеем от хапчета за високо кръвно, безсъние, имуностимулатори, антидепресанти.

Антидепресанти - Спортуването помага за женския оргазъм

Спортуването помага за женския оргазъм

19.12.201301397

Всъщност изследването на учените доказва именно, че физическата активност помага страничните ефекти от антидепресантите да бъдат премахнати – повишава се либидото и жените достигат по-лесно до оргазъм.

Антидепресанти - Лавандулово масло срещу антидепресанти

Лавандулово масло срещу антидепресанти

30.04.201303482

Преди всичко обаче, лавандуловото масло се препоръчва като активен заместител на всички антидепресанти. Действа благоприятно при безпокойство, стрес и депресии. Лавандулата успокоява и нормализира органите, облекчава депресията и нормализира съня.

Антидепресанти - Качват ли се килограми от антидепресанти

Качват ли се килограми от антидепресанти

06.01.201303248

Ако водите по-заседнал начин на живот, прекалявате с вредните храни и не спортувате често, то приемането на такива хапчета само би спомогнало за качване на килограмите, но няма да е основен фактор.

Антидепресанти - Опасности от приема на приспивателни

Опасности от приема на приспивателни

14.11.2012013296

Милиони хора по цял свят страдат от безсъние. Повече от половината от тези хора вземат някаква форма на хапче за сън или приспивателни за техния проблем.

Антидепресанти - Бирата е чудо за красотата

Бирата е чудо за красотата

22.10.2011017364

Бирата е рeкордьор по съдържание на витамини от група В и мая, помага при стомашни инфекции, действа като антидепресант. И освен всичко това е и отличен продукт за спа процедури.

Антидепресанти - Спрете ли антидепресантите, идва по-тежка депресия

Спрете ли антидепресантите, идва по-тежка депресия

28.10.201007674

Ако прекъснете лечението на депресията си с антидепресанти, докато то е в своя пик, може да последва по-тежка форма на болестта. Антидепресантите се изписват единствено от психиатър в определени дози