Вижте тук най-впечатляващите тоалети на Оскарите

Вижте тук най-впечатляващите тоалети на Оскарите

Тази година звездите на червения килим при раздаването на наградите Оскар заложиха на ярки цветове, дълбоки деколтета и много блясък. Те бяха призовани да облекат това, с което най-ясно изявяват себе си.

1

Висша мода

Висша мода - актуални статии, подбрани публикаци и идеи. Практична информация за Висша мода от Ezine.bg. Преглед на статиите за Висша мода. Онлайн журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Висша мода.
Висша мода - Това са най-безумните дизайнерски визии в Седмицата на модата

Това са най-безумните дизайнерски визии в Седмицата на модата

13.02.20180436

Седмици на модата се провеждат през цялата година в най-големите модни столици. В света на модата тяхното стриктно следене е закон, ако искате да сте в крак с тенденциите.

Висша мода - Великите дизайнери: Александър МакКуин

Великите дизайнери: Александър МакКуин

27.09.20150542

Лий Александър МакКуин се появява на бял свят на 16 март 1969 година в семейството на беден таксиметров шофьов в Лондон като най-малкото от общо шест деца. Едва тригодишен той посяга към ножицата, за да създава рокли за трите си по-големи сестри.

Висша мода - Великите дизайнери: Кристиан Лакроа

Великите дизайнери: Кристиан Лакроа

10.07.20150869

Кристиан Лакроа е синоним на иновативност, фантазия и изящество. И макар до преди няколко десетилетия модната къща на френския дизайнер да бе на върха, очаровайки света на богатите, днес Кристиан Лакроа е повече от щастлив, дори без империя.

Висша мода - Великите дизайнери: Алберта Ферети

Великите дизайнери: Алберта Ферети

08.07.20150512

Алберта Ферети е една от най-великите италиански дизайнери. Родена е през 1950 година в Католика. През 1968 година открива собствен бутик, наречен Джоли. В него избира да продава облекла на слабо известните тогава дизайнери Джани Версаче, Джорджо Армани

Висша мода - Великите дизайнери: Филип Плейн

Великите дизайнери: Филип Плейн

09.06.201506926

Едно от най-екстравагантните дизайнери в съвременния моден свят е германецът Филип Плейн. Визионерът разби на пух и прах традиционно консервативната школа на немските модни дизайнери.

Висша мода - Великите дизайнери: Нина Ричи

Великите дизайнери: Нина Ричи

30.05.20150533

Марката Нина Ричи е известна на всички. Изящни тоалети, оригинални аромати - това е визитната картичка на фирмата, чиято създателка прави една от най-шеметните кариери.

Висша мода - Великите дизайнери: Кристобал Баленсиага

Великите дизайнери: Кристобал Баленсиага

21.05.20150762

След първата си колекция в Париж, той прави революция в модата. Неговото име се превръща в еталон за особена и невиждана до момента елегантност. Нетипичните му за това време модели успяват да спечелят модния пазар.

Висша мода - Великите дизайнери: Гучио Гучи

Великите дизайнери: Гучио Гучи

12.05.201502935

Да разглеждаме Гучи като един човек е малко или много грешно, защото компанията е основана от един човек, но развивана в продължение на десетилетията от различни членове на маститата фамилия.

Висша мода - Великите дизайнери: Луи Вюитон

Великите дизайнери: Луи Вюитон

01.05.20150632

Жените винаги са имали слабост към няколко неща – ослепителни бижута, скъпи обувки и елегантни чанти. Сякаш разбирайки женската психика, дизайнерът Луи Вюитон успява да създаде цяла империя, базирана именно на любимия женски аксесоар – чантите.

Висша мода - Великите дизайнери: Юбер де Живанши

Великите дизайнери: Юбер де Живанши

15.04.20150488

Костюмите на Юбер де Живанши за Хепбърн и днес са част от модната история и трудно може да се определи кой от двамата е повлиял повече на другия. Тяхното приятелство е почти толкова известно колкото дизайнерския гений на Живанши.

Висша мода - Великите дизайнери: Жан-Пол Готие

Великите дизайнери: Жан-Пол Готие

14.04.20150416

Жан-Пол Готие е мъжът, който движи света на модата в продължение на повече от три десетилетия и винаги отказва да говори за себе си в минало време. Освен това френският творец е един от най-ексцентричните и шокиращи света със своите представяния дизайнер

Висша мода - Великите дизайнери: Ели Сааб

Великите дизайнери: Ели Сааб

30.03.201501250

Ревютата на Ели Сааб традиционно се превръщат в едно от най-забележителните събития в която и да е Седмица на модата. Модният дизайнер буквално тръгва от нищото, за да постигне забележителните модни успехи, които днес вълнуват целия моден свят.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни