Храна за всеки орган – кои са приятелите на тялото ни

Храна за всеки орган – кои са приятелите на тялото ни

Храната е жизненоважна за човешкото тяло. Натуралните храни са приятели на органите. Подбрани правилно, те ни правят здрави.

1

Органи

Органи - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Органи от Ezine.bg. Списък на статиите за Органи. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Органи.
Органи - Откриха за какво служи апендицитът

Откриха за какво служи апендицитът

24.01.201708312

Съществуването на апендицита отдавна е загадка за учените. Никой не знаеше доскоро за какво служи малката тънка тръбичка, прикрепена за дебелото черво. Разпространеното мнение бе, че тя е ненужен и закърнял орган, забравен от еволюцията на човешкото тяло.

Органи - Подмладяването е заложено в самите нас

Подмладяването е заложено в самите нас

28.06.201403052

Подмладяването и обновяването на повечето органи в тялото ни е заложено от природата. Ако не пречим с вредни навици на естествните процеси, то дори сърцето се обновява един-два пъти.

Органи - Лицето ни е прозорец към нашето здраве

Лицето ни е прозорец към нашето здраве

05.04.201307028

Всички неща, които се случват в живота ни, оставят трайни последици за нас, но оказва се не само за съзнанието ни, а дори външно. Рядко обръщаме внимание на подобни детайли, смятаме ги за дребни и не особено интересни.

Органи - Третата сливица се предава по наследство

Третата сливица се предава по наследство

26.11.201102406

Третата сливица е анатомичен орган, с който се раждат всички хора. Но само при някои третата сливица поражда проблеми. Третата сливица е разположена зад носа, в епифаринкса.

Органи - Сигналите на тялото

Сигналите на тялото

03.10.201103894

Сънища, в които падате, са предупреждение за сериозно заболяване на белите дробове. Ако насън ядете нещо солено, очаквайте проблеми със стомашно-чревния тракт.

Органи - Болестите са изписани на лицето

Болестите са изписани на лицето

19.03.2011091458

Тибетските лечители вярват, че всеки вътрешен орган е свързан с орган на главата така, както коренът е свързан с цветето. Проблеми с ушите могат да са сигнал за болест на бъбреците.

Органи - Йога срещу паласки

Йога срещу паласки

26.01.201108218

С упражнения, които правят йогите, можете да премахнете излишните тлъстини около талията. Тези упражнения са полезни за гърба и за вътрешните органи. Правят се бавно и плавно.

Органи - Съвети и маски за красива кожа в студено време

Съвети и маски за красива кожа в студено време

13.11.201001148

През зимните месеци, кожата е един от най-уязвимите ни органи. Измръзналите крайници е добре да разтриете със спирт или или растително масло. Зачервена кожа се налага с рибено маслo

Органи - Майонеза и масаж гонят косопада

Майонеза и масаж гонят косопада

17.10.201002905

Маски от майонеза и сметана са полезни при косопад. Най-важно е обаче да се разбере каква е причината за падането на косата, тъй като това може да е свързано със заболявания на някои органи.

Органи - Разболяват ли се органите ви, вижте си зъбите

Разболяват ли се органите ви, вижте си зъбите

14.02.201006837

Бактериите или отровните вещества от болните зъби чрез кръвта през лимфните възли или по продължението на нервите навлизат в тялото. Те могат да причинят инфекции на човешките органи.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни