Как да се справите със стреса от работата

Как да се справите със стреса от работата

Предизвиканият от работата стрес е все по-разпространен и нарушава сериозно производителността. Освен за работодателите той е страшен и за служителите, тъй като увеличаването му води до повишаване на риска от развитие на здравословни проблеми.

1

Отпуска

Отпуска - последните заглавия, подбрани публикаци и идеи. Информация на тема Отпуска от Ezine.bg. Списък на статиите за Отпуска. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Отпуска.
Отпуска - Молбата за отпуск, която ще ви разсмее до сълзи

Молбата за отпуск, която ще ви разсмее до сълзи

15.10.2017013811

Българка е авторката на най-забавната молба за отпуск, която може да видите в интернет. Понякога, за да си издействаме допълнително почивни дни, трябва да сме доста идейни, а тази жена определено е успяла.

Отпуска - Перфектната отпуска - кога и колко?

Перфектната отпуска - кога и колко?

11.08.20160296

Отпуската без съмнение е един от най-хубавите периоди през годината. Независимо как сте я прекарали обаче, е добре да помислите и за времето след това.

Отпуска - Брегът и морето са идеално място за спорт

Брегът и морето са идеално място за спорт

06.08.20140263

Отпуската е едно от най-чаканите събитие през цялата година. Почивката на море е незаменима за много хора, но често рутината от ежедневието се пренася и по време на отпуската ви.

Отпуска - Как лесно да се върнете от отпуска към работата

Как лесно да се върнете от отпуска към работата

03.08.20110358

Всеки знае, че от почивка се нуждае най-вече този, който току-що се е върнал от нея. Как да се адаптирате към ежедневната си работа и да не изпаднете в депресия след отпуската?

Отпуска - Правила за идеална почивка

Правила за идеална почивка

18.06.20110757

Когато сте на почивка с любимия човек, отчитайте разликата в биологичните ви ритми. Не ограничавайте общуването му с други хора и не ревнувайте, ако гледа разголени хубавици на плажа.

Отпуска - Удоволствия, които са полезни за здравето

Удоволствия, които са полезни за здравето

24.08.201002629

Сред удоволствията, които влияят положително на здравето, са шоколадът, сексът, допълнителните часове сън, отпуската в средата на седмицата и чаша вино за вечеря.

Отпуска - Сувенир от почивката бори стреса в службата

Сувенир от почивката бори стреса в службата

17.09.20090183

Как да влезете в работен ритъм след отпуска, без да стресирате организма, съветват френски психолози. Експертите препоръчват да занесете в офиса сувенири от ваканцията.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни