Чести причини за подпухнали очи

Чести причини за подпухнали очи

Случвало ли ви се е да станете сутрин, а от огледалото да ви гледа човек с отекли и уморени очи? Вижте възможните причини за подпухнали очи.

1

Подпухнали очи

Подпухнали очи - актуални статии, подбрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Подпухнали очи от Ezine.bg. Преглед на статиите за Подпухнали очи. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Подпухнали очи.
Подпухнали очи - Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

03.10.20180614

Кожата на лицето е подложена на най-много външни фактори през всички сезони. Освен кремове и маски, е добре да се грижим за нея и с масажи.

Подпухнали очи - Как да се отървем от тъмните кръгове и подпухването под очите

Как да се отървем от тъмните кръгове и подпухването под очите

02.10.20180649

Всеки получава тъмни кръгове и подпухване под очите, това обаче е поправимо с повече сън и почивка. Понякога обаче проблемът става перманентен и това ни кара да изглеждаме постоянно изморени.

Подпухнали очи - С този лесен трик тъмните кръгове под очите остават в миналото

С този лесен трик тъмните кръгове под очите остават в миналото

17.07.20180769

Тъмните кръгове и торбичките под очите притесняват много момичета. Но този проблем има лесно решение, при това с две съставки, които всеки има у дома.

Подпухнали очи - Как да се справим с подпухналите очи?

Как да се справим с подпухналите очи?

20.04.201804320

Изключителен лесен и интересен метод е поставянето на кърпа, напоена с мляко, върху подпухналата област на очите. Студеното пълномалсено мляко премахва отока под очите ефикасно

Подпухнали очи - Ето как да се оттървем от торбичките под очите

Ето как да се оттървем от торбичките под очите

23.11.201702854

Сутрин е, недоспалите сте си, а човекът, който ви гледа от огледалото, е направо страшен на вид. Позната ли ви е тази картина, особено в понеделник сутринта?

Подпухнали очи - Оток на очите

Оток на очите

10.06.2015061795

Отокът на очите може да е симптом на различни заболявания. Отокът на очите трябва да се диагностицира от специалист. Отокът на очите може да е сигнал за прекалено много сол в храната, което води до задържането на вода.

Подпухнали очи - Народни рецепти против торбички под очите

Народни рецепти против торбички под очите

20.04.2014022860

Срещу досадните торбички под очите съществуват много изпитани народни рецепти. Вижте няколко от тях с чай, прясно мляко, картофи, шамфъстък, краставица.

Подпухнали очи - Народни методи за премахване на торбички и кръгове под очите

Народни методи за премахване на торбички и кръгове под очите

04.12.2013026009

Маската от картофи помага при тъмни кръгове и торбички под очите. Един суров картоф се настъргва. Върху две парченца марля се слага по една супена лъжица от настъргания картоф.

Подпухнали очи - Домашни маски за сенки под очите

Домашни маски за сенки под очите

08.11.2013016996

За да се чувствате комфортно в кожата си, можете да вземете някакви мерки срещи сенките под очите. Предлагаме ви пет начина за премахване на сенките под очите с помощта на лесни продукти, които имате у дома

Подпухнали очи - Разкрасяващи маски с магданоз

Разкрасяващи маски с магданоз

08.06.201304918

Домашните маски обикновено не изискват много продукти, но за сметка на това, като се правят редовно, могат да имат много добър ефект върху кожата. Предлагаме ви няколко маски с магданоз.

Подпухнали очи - Съвети за бързо разкрасяване сутрин

Съвети за бързо разкрасяване сутрин

19.03.2013014229

Всъщност няма какво да се лъжем ранното ставане е проблем почти всеки ден. Малцина са щастливците, които се събуждат лесно, отпочинали и с усмивка и свеж вид. Независимо как ставаме сутрин от леглото обаче, задължително е да се приведем в добър външен вид

Подпухнали очи - Торбички под очите - какво ни подсказват?

Торбички под очите - какво ни подсказват?

24.11.2012014016

Самолечението може да бъде ефективно (кремове, компреси) само ако проблемът се крие във външните фактори – не и ако е вътрешен. Проблеми с щитовидната жлеза много често се показват именно с този симптом.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни